Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kahvilamyyjä / järjestysmies Työvuoroja vuoroja viikossa keskimäärin 3-4, pääsääntöisesti iltavuoroa. Anniskeluvastaavan pätevyys pakollinen. Hakemus sähköpostilla....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä / järjestysmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Janin lounas & sport cafe Maunula. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00630 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus