Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kahvilamyyjä / järjestysmies Työvuoroja vuoroja viikossa keskimäärin 3-4, pääsääntöisesti iltavuoroa. Anniskeluvastaavan pätevyys pakollinen. Hakemus sähköpostilla....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä / järjestysmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Janin lounas & sport cafe Maunula. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00630 - Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa