Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Helsinkiin Kaisanimenkadun Robert's Coffeeseen iloisen asiakaspalvelun omaavaa kahvilatyöntekijää. Toivomme että omaisit kokemuksen kahvilassa työskentystä mutta myös kokemus ravintola-alalta katsotaan eduksi. Tunnit ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Yhteydessämme ovat juuri avattu Bar & Restaurant LOST in Helsinki sekä Best Western Hotel Carlton ja sekä hotelli ja ravintolat toimivat yhteistyössä päivittäisessä toiminnassa.
Sijaitsemme Kaisaniemessä, kivenheiton päässä rautatieasemasta joten kulkuyhteydet kaikkialta ovat mieluisat.

Lisätietoja tehtävästä, avoin hakemus ja CV:
sari@lostinhelsinki.fi

Web-osoite: http://www.lostinhelsinki.fi Työnantaja: Nordic Carlton Oy Sijainti: Kaisaniemenkatu 3, 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Marraskuu 2016 Yhteystiedot: Sari Hänninen, 0408610193, sari@lostinhelsinki.fi Hakemukset: sari@lostinhelsinki.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaisaniemenkatu 3, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Carlton Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaisaniemenkatu 3, 00100 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa