Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Konditoria/Kahvilan kahvilamyyjää. Tehtävän kuuluvat mm. vitriinin täyttö, asiakaspalvelutehtävät,suolaisten tuotteiden valmistus, tilausten kirjamineen sekä muut kahvilatyöhön kuuluvat työt kuten päivittäisestä siisteydestä huolehtiminen. Hygieniapassi oltava.

Hakijalta edellytämme aikaisempaa kokemusta kahvilatyöstä.

Jos koet olevan hyvän asenteen omaava ja energinen kahvilatyöhön ja pystyt palvela asiakkamme myös kovassa kiireessä , voitte lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@konditoriahopia.fi.

Työnantaja: Arbons cafe ja Bakery Sijainti: Pohjoinen Hesperiankatu 9, 00260 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: työvuorot 7 30 ja 18 00 välillä Yhteystiedot: asiakaspalvelu@konditoriahopia.fi Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pohjoinen Hesperiankatu 9, 00260 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Arbons cafe ja Bakery. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 9, 00260 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa