Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 13.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

La Baguette Coffee Shop on vuonna 2016 toimintansa aloittanut patonkien erikoiskahvila/takeaway. Tarjoamme pääosin täytettyjä patonkeja ja vietnamilaisia välipaloja. Tutustu yritykseen: www.labaguette.fi Haetaan osa-aikaiseen nuorekasta, reipasta ja oma-aloitteista kahvila/takeaway apulaista! Osa-aikatyö ja työtunteja olisi 8-10h viikossa. Tehtävän kuvaus: -Patonkien valmistus ja täyttäminen - Välipalojen valmistus - Kahvin ja teen keittäminen - ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.09.2016 ja sen on julkaissut La Baguette Coffee Shop. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus