Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myyntityötä intohimoiselle tekijälle Miksi tulit tänään töihin? Jos et ole täysin varma, niin työpaikan vaihto saattaa olla sinulle ajankohtainen. Haluatko tulla työpaikalle, jonka päämäärän ja tavoitteet jaat intohimoisesti? Onko sinulle tärkeää saada työpaikaltasi samanlaista energiaa jota saat vapaa-ajaltasi, jakaa henkilökohtaisia ydinarvoja työyhteisösi kanssa ja olla työpaikassa jossa on oikeasti tekemisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaffa Roastery Oy Y-tunnus 1757976-8 Toimiala Teen ja kahvin valmistus Rinnakkaistoiminimet Kaffa cold brew, Helsinki School of Coffee

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Kaffa Roastery Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus