Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Turun Kaerlan Kumiin reippaita rengasasentajia syksyn/talven sesonkiin. Työ alkaa heti. Työn kesto noin 8 viikkoa (loka-/marraskuulle). Sesonkityön jälkeen voi olla mahdollista että palkkaamme sesonkityöntekijöistä yhden henkilön vakituiseen työsuhteeseen. Työaika on arkisin 8-17 ja lauantaisin 9-13, lumipäivinä meillä on pidennetty aukiolo. Toivomme sinulta reipasta asennetta ja hyvää työmotivaatiota. Aiempi kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Turku Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaerlan Kumi Oy Y-tunnus 0736675-0 Toimiala Renkaiden vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Kaerlan Kumi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa