Duunitori suosittelee
Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Kaarinan kaupungissa on haettavana urheilulaitoksen hoitajan vakituinen työsuhde.
Urheilulaitoksen hoitaja vastaa erilaisten liikuntapaikkojen ja -laitosten kunnossapidosta, niiden valvonnasta sekä asiakaspalvelusta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on urheiluopistossa suoritettu alan ammattitutkinto sekä riittävä kokemus liikuntapaikkojen hoidosta. Lisäksi edellytämme alan työkoneiden käytännön tuntemusta ja B-ajokorttia. Hakemamme henkilö on yhteistyökykyinen, joustava, omatoiminen ja vastuuntuntoinen.

Työhön sisältyy säännöllisiä ilta- ja viikonlopputöitä, viikkotyöaika 38,25 h.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, perehdytyksen, ammatillisen tuen ja haastavat työtehtävät.

Tule töihin luovaan ja rohkeaan joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Hyvinvointipalvelut, toimistosihteeri, Tarja Huhtinen, PL 12, 20781 Kaarina. Kuoreen kirjaus ''urheilulaitoksenhoitaja'' Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.
Haastattelut järjestetään viikoilla 45/46

Web-osoite: http://www.kaarina.fi Työnantaja: Kaarinan kaupunki Sijainti: 20780 KAARINA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tapio Svärd liikuntapalvelujohtaja tapio.svard@kaarina.fi puh. 050 373 2434 Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointisuunnittelijaan: Niina Alho p. 050 314 6197 Niina.alho@kaarina.f Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118006/fi_FI Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20780 KAARINA

Yritystiedot

Toiminimi Kaarinan kaupunki Y-tunnus 0133226-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Urheilulaitoksenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Kaarinan kaupunki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20780 - Kaarina , osoitteessa 20780 KAARINA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa