Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Kaarinan lastensuojelupalveluissa on haettavana sosiaalityöntekijän vakituinen virka.

Lastensuojelun sosiaalityön tiimissä on yhteensä 10 sosiaalityöntekijää. Lastensuojelu tekee tiivistä yhteistyötä muiden lapsiperheiden kanssa työskentelevien tahojen, esimerkiksi perhekeskuksen, neuvoloiden, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon, päivähoidon, koulujen, nuorisopalveluiden ja poliisin kanssa. Työtehtävät muodostuvat kokonaisvaltaisesta lastensuojelun sosiaalityöstä, painopiste on avohuollossa. Arvostamme lastensuojelun prosessien tuntemusta, päätöksentekokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän virkaan on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä ja lisäksi lain sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015 7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.

Virkaan valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Tule töihin luovaan ja rohkeaan joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Hyvinvointipalvelut, Tarja Huhtinen, PL12 , 20781 Kaarina ja ne osoitetaan perhe- ja sosiaalipalvelujohtajalle. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Web-osoite: http://www.kaarina.fi Työnantaja: Kaarinan kaupunki Sijainti: 20780 KAARINA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 Yhteystiedot: Johtava sosiaalityöntekijä Nina Fagerström nina.fagerstrom@kaarina.fi p.050 373 2880 Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointisuunnittelijaan: Niina Alho p. 050 314 6197 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20780 KAARINA

Yritystiedot

Toiminimi Kaarinan kaupunki Y-tunnus 0133226-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kaarinan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20780 - Kaarina , osoitteessa 20780 KAARINA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa