Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaarinan lastensuojelupalveluissa on haettavana sosiaalityöntekijän vakituinen virka. Lastensuojelun sosiaalityön tiimissä on yhteensä 10 sosiaalityöntekijää. Lastensuojelu tekee tiivistä yhteistyötä muiden lapsiperheiden kanssa työskentelevien tahojen, esimerkiksi perhekeskuksen, neuvoloiden, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon, päivähoidon, koulujen, nuorisopalveluiden ja poliisin kanssa. Työtehtävät muodostuvat kokonaisvaltaisesta lastensuojelun sosiaalityöstä, painopiste on avohuollossa. Arvostamme lastensuojelun prosessien tuntemusta, päätöksentekokykyä sekä hyviä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Kaarina sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaarinan kaupunki Y-tunnus 0133226-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Kaarinan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kaarina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus