Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kaarinan rakennusvalvonnassa on haettavana rakennustarkastajan virka. Rakennusvalvonnassa työskentelee kolme rakennustarkastajaa, LVI-tarkastaja ja kaksi toimistosihteeriä. Johtava rakennustarkastaja toimii heidän esimiehenään. Kaikki lupa-asiat ratkaistaan viranhaltijapäätöksinä. Kaarina on jaettu valvonta-alueisiin ja rakennustarkastajat itsenäisesti vastaavat oman alueensa kaikista lupa- ja valvontatehtävistä. Rakennustarkastajat toimivat osana tehokasta tiimiämme ja saavat tehtäviinsä tiimituen. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on talonrakennusalan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kaarina työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Kaarina .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Kaarinan kaupunki Y-tunnus 0133226-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennustarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Kaarinan kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20780 - Kaarina . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus