Duunitori suosittelee
Marketpäällikkö

Osuuskauppa Maakunta

89600 - Suomussalmi

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

K-S Turvamiehet oy hakee asiakaspalveluhenkisiä järjestyksenvalvojia Helsingin keskustassa sijaitseviin asiakasravintoloihin ja hotelleihin....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi K-S Turvamiehet Oy Y-tunnus 1076059-9 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut Rinnakkaistoiminimet KST-Talkkari, KST-Vartiointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestyksenvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut K-S Turvamiehet Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa