Duunitori suosittelee
Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Hae Faasi 1 -kesätyöohjelmaan!

Orion

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

K-S Turvamiehet oy hakee asiakaspalveluhenkisiä järjestyksenvalvojia Helsingin keskustassa sijaitseviin asiakasravintoloihin ja hotelleihin....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat Helsinki vartijat, järjestysmiehet, vahtimestarit, valvojat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi K-S Turvamiehet Oy Y-tunnus 1076059-9 Toimiala Yksityiset turvallisuuspalvelut Rinnakkaistoiminimet KST-Talkkari, KST-Vartiointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestyksenvalvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut K-S Turvamiehet Oy. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus