Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 02.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myynnin ammattilainen tai sellaiseksi aikova, haluatko olla mukana tukemassa kasvuamme? Haemme TULOSTUSRATKAISUJEN MYYJÄÄ Tehtävässäsi vastaat osaltasi pienten- ja keskisuurten asiakkuuksiemme kehittämisestä sekä luot, rakennat ja syvennät uusia asiakassuhteita. Tekemisesi ydin on asiakaslähtöinen ajattelu. Pystyt pitkäjänteiseen ja vaativaan ratkaisuiden ja palveluiden myyntityöhön. Hallitset kaupallisen argumentaation, suunnittelet myynnin aktiviteetteja ja seuraat niiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Riihimäki myyntialan tehtävät Riihimäki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi K-H Toimistopiste Oy Y-tunnus 2297537-8 Toimiala Muiden konttorikoneiden ja -laitteiden tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tulostusratkaisujen myyjä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 02.10.2016 ja sen on julkaissut K-H Toimistopiste Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus