Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Jyväskylän yliopisto on ihmistieteisiin ja luonnontieteisiin keskittyvä kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä monialainen tiedeyliopisto ja koulutuksen asiantuntija. Yliopisto on maamme johtava opettajankouluttaja, aikuiskouluttaja ja koulutusviejä. Liikuntatieteiden kokonaisuus on maan ainoa. Jyväskylän yliopisto tunnetaan vahvasta yhteiskunnallisesta vastuunotosta ja dynaamisesta toimintakulttuuristaan.

Fysiikan laitoksella on haettavana

yliopistonlehtorin tehtävä, fysiikka, 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi.

Matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan fysiikan laitos kouluttaa fyysikoita, jotka sijoittuvat asiantuntijoina, opettajina ja tutkijoina elinkeinoelämän sekä opetus- ja tutkimustyön eri alueille. Fysiikan laitoksen tutkimuksen pääalat ovat subatomaarinen fysiikka ja materiaalifysiikka. Subatomaarisen fysiikan tutkimus koostuu hiukkasfysiikan, kosmologian, ydinfysiikan sekä kiihdytinpohjaisesta materiaalifysiikan tutkimuksesta. Ydinfysiikan ja kiihdytinpohjaisen fysiikan alalla tutkimusta tehdään laitoksen kiihdytinlaboratoriossa kohteina ydinrakenteen, erityisesti eksoottisten ydinten tutkimus ja ydinastrofysiikka. Materiaalifysiikan tutkimusalueita ovat nanofysiikka ja -teknologia, laskennallinen nanotiede, statistinen fysiikka ja monimutkaisten materiaalien fysiikka. Nanotieteen tutkimus tapahtuu NanoScience Center -tutkimuskeskuksessa, jossa yhdistyy fysiikan, kemian ja biologian alojen huippututkimus. Perustutkimuksen ohella fysiikan laitos tekee yhteistyötä fysiikan käytännön sovelluksista kiinnostuneiden yritysten ja tutkimuslaitosten kanssa.

Monimutkaisten materiaalien tutkimusryhmä tutkii heterogeenisten materiaalien rakennetta, materiaalien teoreettista ja numeerista mallintamista, virtausmekaniikkaa ja niiden teollisia sovelluksia. Ryhmän tärkeimmät tutkimusmenetelmät ovat röntgentomografia, kolmiulotteinen kuva-analyysi ja numeerinen simulointi. Ryhmän käytössä on monipuolinen röntgentomografialaboratorio, jonka tärkeimpinä tutkimuslaitteina on kaksi mikrotomografialaitetta sekä nanotomografialaite. Laitteistot mahdollistavat materiaalien mikrorakenteen analysoinnin useilla eri tekniikoilla ja laajalla resoluutioalueella.

Yliopistonlehtorin tehtävän alana ovat röntgentomografia- ja kuva-analyysimenetelmien kehitys ja materiaalitutkimus. Tehtävään valittavalla on vastuullinen rooli röntgentomografialaboratorion kehittämisessä, siellä suoritettavan tutkimustoiminnan koordinoimisessa ja teollisuuden kanssa tehtävässä yhteistyössä. Lisäksi tehtäviin kuuluu sekä omaan tutkimusalaan että laitoksen yleiseen opetusohjelmaan liittyvä opetus, opetuksen kehittäminen ja opinnäytetöiden ohjaaminen.

Yliopistonlehtorin tehtävistä, kelpoisuusvaatimuksista ja kielitaidosta määrätään yliopiston johtosäännössä ja kielitaito-ohjeistuksissa. Yliopistonlehtorin tehtävään otettavalta vaaditaan, että hän hallitsee suomen kielen. Yliopisto voi tarvittaessa myöntää erivapauden kielitaitovaatimuksista. Eduksi katsotaan hyvä englannin kielen taito ja kyky antaa opetusta englannin kielellä.

Tehtävään valittavalta vaaditaan kokemusta röntgentomografiatekniikoiden, kolmeulotteisen kuva-analyysin ja heterogeenisten materiaalien, erityisesti komposiittimateriaalien tutkimuksen aloilta. Lisäksi vaaditaan tehtävän kannalta riittävää laskennallisten ja tietoteknillisten menetelmien tuntemusta. Näytöt verkostoitumisesta alan koti- ja ulkomaisten tutkimusryhmien ja yritysten kanssa luetaan eduksi.

Yliopistonlehtorin tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuustason 5-7 (2865,30 €/kk - 3851,33 €/kk) perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävää täytettäessä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Tiedustelut: Professori Markku Kataja puh. +358405221 email: markku.kataja@jyu.fi tai laitoksen johtaja, professori Jukka Maalampi, +358407731718 email: jukka.maalampi@jyu.fi

Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:

1) Ansioluettelo (CV), joka laaditaan hyvää tieteellistä käytäntöä noudattaen sekä ottaen huomioon mahdollisuuksien mukaan TENK:n ansioluettelomalli (kts. ohje www.tenk.fi).

2) Lyhyt kirjallinen selostus pedagogisesta koulutuksesta ja opetusansioista (opetusportfolio).

3) Lyhyt kirjallinen selostus tieteellisestä tutkimuksesta ja kansainväliseen toimintaan liittyvistä ansioista.

4) Lyhyt kirjallinen selostus muista ansioista, joilla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa tehtävään mukaan luettuna selvitys täydentävän tutkimusrahoituksen hankkimisesta, yhteistyöverkostoista sekä tutkimusintresseistä.

5) Numeroitu luettelo kaikista niistä tieteellisistä ja muista julkaisuista, joilla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään. Julkaisuluettelo tulee laatia noudattaen Suomen Akatemian ohjeistusta http://www.aka.fi/julkaisuluettelo/.

6) Enintään 10 pääjulkaisua (pdf-muodossa, yhtenä tiedostona), jotka on numeroitava julkaisuluettelon mukaisesti.


Hakemus tulee jättää viimeistään 30.11.2016 sähköisellä hakulomakkeella.

Web-osoite: http://www.jyu.fi/toihin Työnantaja: Jyväskylän yliopisto Sijainti: PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: - Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän yliopisto Y-tunnus 0245894-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yliopistonlehtori, fysiikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa