Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Jyväskylän yliopisto on ihmistieteisiin ja luonnontieteisiin keskittyvä kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä monialainen tiedeyliopisto ja koulutuksen asiantuntija. Yliopisto on maamme johtava opettajankouluttaja, aikuiskouluttaja ja koulutusviejä. Liikuntatieteiden kokonaisuus on maan ainoa. Jyväskylän yliopisto tunnetaan vahvasta yhteiskunnallisesta vastuunotosta ja dynaamisesta toimintakulttuuristaan.

Fysiikan laitoksella matemaattis-luonnontieteellisessä tiedekunnassa on haettavana

Tutkijatohtorin tehtävä, fysiikka, 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan, enintään 2 vuoden ja 7 kuukauden määräajaksi.

Jyväskylän yliopiston kiihdytinlaboratorioon haetaan tutkijatohtoria Suomen Akatemian rahoittamaan tutkimusprojektiin, joka keskittyy neutriinofysiikkaan liittyviin atomimassamittauksiin. Tavoitteena on mitata hajoamisenergioita atomimassamittausten avulla ytimistä, joilla hajoamisenergia on todennäköisesti erittäin matala. Itse mittausten lisäksi tehtävään kuuluu mittauslaitteiston kehittämistä ja myös pienissä määrin osallistumista muihin samassa tutkimusryhmässä tehtäviin mittauksiin. Tutkimus suoritetaan IGISOL-ryhmässä käyttäen JYFLTRAP-laitteistoa. Lisää tietoa tutkimusympäristöstä löytyy osoitteesta https://www.jyu.fi/fysiikka/en/research/accelerator/ . Tässä projektissa yhteistyössä on Max Planck Institut für Kernphysik Heidelbergistä Saksasta.

Tutkijatohtorin tehtävistä, kelpoisuusvaatimuksista ja kielitaidosta määrätään yliopiston johtosäännössä ja kielitaito-ohjeistuksissa. Yliopiston opetus- ja tutkimustehtävään otettavalta vaaditaan, että hän hallitsee suomen kielen. Yliopisto voi tarvittaessa myöntää erivapauden kielitaitovaatimuksista. Tutkijatohtorilta edellytetään hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tutkijatohtorin tehtävään soveltuvalta hakijalta edellytetään tohtorin tutkintoa fysiikassa. Tehtävää voi hakea myös jatko-opintojensa loppuvaiheessa oleva, jonka tohtorin tutkinto on hakuvaiheessa vielä hieman kesken. Eduksi katsotaan tietämys Penningin loukuista (erityisesti TOF-ICR ja PI-ICR tekniikoista), radiotaajuuskvadrupolijäähdyttimistä ja -kimputtimista tai MR-TOF massaerottimista. Tehtävään valitulta edellytetään myös osallistumista kansainvälisiin konferensseihin sekä tieteellistä julkaisutoimintaa.

Tutkijatohtorin tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuustason 5-6 (2865,30 €/kk - 3340,77 €/kk) perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävää täytettäessä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja: Akatemiatutkija Tommi Eronen, tommi.o.eronen@jyu.fi.

Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:

1) Ansioluettelo (CV), joka laaditaan hyvää tieteellistä käytäntöä noudattaen sekä ottaen huomioon mahdollisuuksien mukaan ansioluettelomalli (kts. TENK:n ohje www.tenk.fi). Ansioluetteloon pitää liittää myös kahden varttuneemman akateemisen suosittelijan yhteystiedot.

2) Lyhyt motivaatiokirje sisältäen omat tutkimusintressit

3) Julkaisuluettelo

Hakemus tulee jättää viimeistään 15.11.2016 sähköisellä hakulomakkeella.

Web-osoite: http://www.jyu.fi/toihin Työnantaja: Jyväskylän yliopisto Sijainti: Pl 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: - Ilmoitus jätetty: 20.09.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pl 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän yliopisto Y-tunnus 0245894-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tutkijatohtori, fysiikka, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Pl 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa