Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Jyväskylän yliopisto on ihmistieteisiin ja luonnontieteisiin keskittyvä kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä monialainen tiedeyliopisto ja koulutuksen asiantuntija. Yliopisto on maamme johtava opettajankouluttaja, aikuiskouluttaja ja koulutusviejä. Liikuntatieteiden kokonaisuus on maan ainoa. Jyväskylän yliopisto tunnetaan vahvasta yhteiskunnallisesta vastuunotosta ja dynaamisesta toimintakulttuuristaan.

Monitieteisessä aivotutkimuskeskuksessa on haettavana

Tohtorikoulutettavan tehtävä 1.11.2016 alkaen tai sopimuksen mukaan, enintään 31.12.2018 asti.

Monitieteinen aivotutkimuskeskus (The Centre for Interdisciplinary Brain Research, CIBR) sijoittuu Yhteiskuntatieteelliseen tiedekuntaan psykologian laitokselle. Uusi tutkimuskeskus keskittyy "muuttuvien aivojen" tutkimukseen ja päätutkimusalat liittyvät oppimiseen, oppimisvaikeuksiin, ihmisen kehitykseen, interventioihin ja hyvinvointiin. Tutkimuskeskus pyrkii yhdistämään ihmistieteiden keskeisiä kysymyksiä neurotieteen menetelmiin. http://cibr.jyu.fi

Tohtorikoulutettava tulee olemaan keskeinen osa tutkimushanketta, jossa selvitetään ihmisen päätöksentekoon liittyviä hermostollisia prosesseja, sekä erityisesti sosiaalisten vihjeiden vaikutusta niihin. Tutkimuksen kontekstina on erilaisten tuotteiden ja palveluiden haluttavuus. Pääasiallisena tutkimusmenetelmänä käytetään viime vuonna yliopistoon hankitulla magnetoenkefalografilla (MEG) tehtävää aivokuvantamista, mahdollisesti myös toiminnallista magneettikuvausta (fMRI). Työn ohjaajana toimii yliopistotutkija Simo Monto. Tutkimushankkeen rahoittaa Suomen Akatemia. Yhteistyökumppaneina projektissa on mm. Jyväskylän yliopiston Kauppakorkeakoulu, Helsingin yliopisto sekä ulkomaalaisia yliopistoja.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii ymmärrystä psykologiasta ja neurotieteestä. Ohjelmointitaito ja erilaisten matemaattisten ja signaalinkäsittelymenetelmien tuntemus katsotaan eduksi. Ansioita arvioitaessa painottuu menestys aiemmissa opinnoissa sekä motivaatio. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus tutkimustyöstä.

Tohtorikoulutettavan tehtävistä, kelpoisuusvaatimuksista ja kielitaidosta määrätään yliopiston johtosäännössä ja kielitaito-ohjeistuksissa. Yliopiston opetus- ja tutkimustehtävään otettavalta vaaditaan, että hän hallitsee suomen kielen. Yliopisto voi tarvittaessa myöntää erivapauden kielitaitovaatimuksista. Sujuva englannin kielen taito on välttämätöntä tehtävän hoitamiselle.

Tohtorikoulutettavalta edellytetään ylempi korkeakoulututkinto ja jatkotutkinnon opiskeluoikeus Jyväskylän yliopistoon.

Tohtorikoulutettavan tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuustason 1-4 (1 808,42 €/kk - 2 475,31€/kk) perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Lisätietoja: Yliopistotutkija Simo Monto, sposti: simo.p.monto@jyu.fi, p. 040 805 3498.

Työsuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukseen tulee liittää:

1) Vapaamuotoinen hakemuskirje

2) Ansioluettelo (enintään 5 sivua), joka laaditaan hyvää tieteellistä käytäntöä noudattaen sekä ottaen huomioon mahdollisuuksien mukaan TENK:n ansioluettelomalli http://www.tenk.fi/fi/tutkijan-ansioluettelomalli

3) Numeroitu julkaisuluettelo hakijan tieteellisistä ja muista julkaisuista

4) Lyhyt selvitys tutkimuksen kohdealueista

5) Muu liite: Kahden suosittelijan lausunto tai yhteystiedot

Hakemus tulee jättää viimeistään 23.10.2016 sähköisellä hakulomakkeella.

Web-osoite: http://www.jyu.fi/toihin Työnantaja: Jyväskylän yliopisto Sijainti: PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: - Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän yliopisto Y-tunnus 0245894-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tohtorikoulutettava, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa PL 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa