Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haettavana on apulaisprofessorin (tenure track) tehtävä, Suomen Akatemian tutkimuksen profilointihankkeeseen "Liikunta-aktiivisuus elämänkulussa" (Physical activity through life-span, PACTS), 1.1.2017 alkaen tai mahdollisimman pian sen jälkeen, viiden vuoden määräajaksi. Liikuntatieteiden koulutus ja tutkimus on keskitetty maassamme Jyväskylän yliopiston liikuntatieteelliseen tiedekuntaan. Liikuntaa ja terveyttä, niiden välisiä yhteyksiä sekä liikunnan ja terveyden edistämistä tarkastellaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Jyväskylä opettajat, lehtorit, professorit Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän yliopisto Y-tunnus 0245894-7

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisprofessori, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus