Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Kokki

Restel Oy

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haettavana on

apulaisprofessorin (tenure track) tehtävä, Suomen Akatemian tutkimuksen profilointihankkeeseen "Liikunta-aktiivisuus elämänkulussa" (Physical activity through life-span, PACTS), 1.1.2017 alkaen tai mahdollisimman pian sen jälkeen, viiden vuoden määräajaksi.

Liikuntatieteiden koulutus ja tutkimus on keskitetty maassamme Jyväskylän yliopiston liikuntatieteelliseen tiedekuntaan. Liikuntaa ja terveyttä, niiden välisiä yhteyksiä sekä liikunnan ja terveyden edistämistä tarkastellaan monitieteisesti, päämääränä terveyden, toimintakyvyn ja hyvinvoinnin lisääminen elämänkulun eri vaiheissa.

Tiedekunnan valtakunnallisiin tehtäviin kuuluu keskeisesti liikunnan- ja terveystiedon sekä fysioterapian opettajankoulutus. Tiedekunnassa on liikuntatieteiden ja terveystieteiden koulutusalat, joiden toiminta on organisoitu kolmeen laitokseen: liikuntabiologian laitos, liikuntakasvatuksen laitos sekä terveystieteiden laitos. Tiedekunnassa toimii ainelaitosten alaisuudessa kolme tutkimuskeskusta: Neuromuscular Research Center, Gerontologian Tutkimuskeskus sekä Terveyden edistämisen tutkimuskeskus.

Täytettävänä olevan apulaisprofessorin tehtävät liittyvät Suomen akatemian profilointihankkeen "Liikunta-aktiivisuus elämänkulussa" (Physical activity through life-span, lyh. PACTS) tutkimuksen osa-alueiden kehittämiseen sen mukaisesti, mille osa-alueelle/-alueille valittavan henkilön kompetenssi kohdistuu, sekä kyseisen osa-alueen opetukseen erityisesti maisteri- ja jatkokoulutustasolla. Liikunta-aktiivisuus elämänkulussa -profilointihankkeen osa-alueet ovat:
1.Liikunta ja kansanterveys
2.Fyysinen suoritus- ja toimintakyky
3.Liikunnan ja terveyden yhteydet
4.Hermolihasjärjestelmän toiminta ja harjoitteluadaptaatio
5.Motorinen oppiminen ja käyttäytymisen muutos

Apulaisprofessorilta edellytetään vahvaa kansainvälistä tutkimustoimintaa alalla, joka sopii hankkeessa määriteltyihin tutkimuksen osa-alueisiin, liikuntatieteellisen tiedekunnan ja Jyväskylän yliopiston tutkimusprofiiliin ja täydentää sitä. Apulaisprofessorilta edellytetään kykyä opettaa laaja-alaisesti edustamansa tutkimusalueen perus-, aine- ja jatko-opintotason kursseja sekä kykyä ohjata opinnäytetöitä. Lisäksi apulaisprofessorin tulee osallistua oman osaamisalueensa yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen. Apulaisprofessorin edellytetään osallistuvan tutkimuksellisiin ja hallinnollisiin johtotehtäviin, rahoituksen hankintaan, koulutuksen kehittämistoimiin sekä vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Tehtävä täytetään viiden vuoden määräajaksi apulaisprofessorina (tenure track), (ks. professorin vakinaistamispolku). Täytettäessä tehtävä tenure track -paikkana tarkoituksena on, että määräaikaisen tehtävän aikana apulaisprofessorina toimiva ansioituu professorin tehtävään neliportaisen uramallin mukaisesti. Määräaikaiseen tehtävään otetun apulaisprofessorin työsopimus voidaan myöhemmin muuttaa toistaiseksi voimassaolevaksi professorin tehtäväksi, mikäli hänen toimintansa todetaan myöhemmin tehtävässä erillisessä tenure track -arviointimenettelyn mukaisessa arvioinnissa erityisen ansiokkaaksi.

Tehtävään etsitään uransa aktiivisessa kehitysvaiheessa olevaa, erinomaiset tutkimusmeriitit omaavaa liikunta- tai terveystieteen tutkijaa, joka on osoittanut potentiaalia nousta johtamaan huippututkimusryhmää, millä on realistinen mahdollisuus menestyä kilpaillun tutkimusrahoituksen (mm. EU, ERC, SA) haussa. Apulaisprofessorin odotetaan täyttävän kiistatta vakinaiseksi professoriksi kutsumisen edellytykset viisivuotisen määräajan lopulla.

Apulaisprofessorin tehtävistä, kelpoisuusvaatimuksista ja kielitaidosta määrätään yliopiston johtosäännössä ja rehtorin päätöksessä henkilöstöasioissa sekä kielitaito-ohjeistuksissa. Yliopiston opetus- ja tutkimustehtävään otettavalta vaaditaan, että hän hallitsee suomen kielen. Yliopisto voi tarvittaessa myöntää erivapauden kielitaitovaatimuksista. Tehtävän hoidossa edellytetään hyvää englannin kielen taitoa ja eduksi katsotaan kyky antaa opetusta englannin kielellä.

Tehtävän täyttämistä varten on laadittu kirjallinen suunnitelma, josta ilmenee tarkemmin tehtävät, kelpoisuusvaatimukset ja hakemuksen liitteet.

Apulaisprofessorin tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuustason 7 (3 851,33 €/kk). perusteella. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävää täytettäessä käytetään neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja:

Professori Ari Heinonen, terveystieteiden laitoksen johtaja, ari.o.heinonen@jyu.fi +358408053551
Professori Keijo Häkkinen, liikuntabiologian laitoksen johtaja, keijo.hakkinen@jyu.fi +358504285289
Professori Taina Rantanen, taina.rantanen@jyu.fi +358408053590
Professori Urho Kujala, urho.m.kujala@jyu.fi +358408053567
Professori Jarmo Liukkonen, jarmo.liukkonen@jyu.fi +358408053961
Dekaani, professori Lasse Kannas, lasse.k.kannas@jyu.fi +358503130412

Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää pdf-tiedostona:
1) CV, joka laaditaan hyvää tieteellistä käytäntöä noudattaen sekä ottaen huomioon mahdollisuuksien mukaan ansioluettelomalli (kts. TENK:n ohje www.tenk.fi) tai englanninkielinen kirjallinen selostus hakijan tieteellisestä tutkimuksesta, tieteelliseen toimintaan, tutkimustyön johtamiseen, tutkimusrahoituksen hankkimiseen ja kansainväliseen toimintaan liittyvistä ansioista, opetusansioista ja muista ansioista, joilla hän haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään.
2) Lyhyt tutkimussuunnitelma (enintään 2 sivua);
3) Numeroitu luettelo kaikista niistä tieteellisistä ja muista julkaisuista, joilla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään;

4) Enintään 10 pääjulkaisua, jotka on numeroitava julkaisuluettelon mukaisesti ja yhdistettävä yhdeksi pdf-tiedostoksi;
5) Tiivistelmä opetuskokemuksesta, opetusfilosofiasta ja pedagogisista opinnoista (enintään 2 sivua)

Hakemus tulee jättää viimeistään

Web-osoite: http://www.jyu.fi/toihin Työnantaja: Jyväskylän yliopisto Sijainti: Pl 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017 Yhteystiedot: - Ilmoitus jätetty: 29.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pl 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän yliopisto Y-tunnus 0245894-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Apulaisprofessori, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Pl 35, 40014 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa