Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Uuteen Tampellan Taidepäiväkotiin etsitään osaavaa ja motivoitunutta johtajaa. Päiväkoti avataan tammikuussa 2017.

Tampellan Taidepäiväkoti on yksityinen taide- ja kulttuuripäiväkoti, joka sijaitsee vanhassa punatiilisessä tehdasrakennuksessa keskeisellä paikalla keskustan alueella (osoitteessa Juhlatalonkatu 5 33100 Tampere). Tammerkosken alueen teollisuusmaisema on yksi Suomen kansallismaisemista. Tampellassa on jo pitkään panostettu monenlaiseen taide- ja kulttuuritoimintaan. Päiväkodin vieressä toimivat muun muassa Komediateatteri, Museokeskus Vapriikki sekä Lastenkulttuurikeskus Rulla.

Päiväkodin omistaa Jyväskylän taide- ja kulttuuripäiväkoti Osakeyhtiö, jonka moniammatillinen työyhteisö vastaa hoidon, kasvatuksen ja opetuksen kokonaisuudesta. Päiväkodeissamme työskentelee myös päiväkotiapulainen.

Tampereen uudessa Taidepäiväkodissa jatketaan Jyväskylässä alkanutta urbaanin ympäristön varhaiskasvatusta. Asiakaspaikkoja päiväkodeissamme Tampereella ja Jyväskylässä on yhteensä 215. Tarjoamme varhaiskasvatuspalveluita taide- ja kulttuurikasvatuspainotuksella. Toiminta osana kaupunkiympäristöä on keskeistä ja hyödynnämme myös Green Care - ajatusta toiminnassamme. Tampellan uudessa yksikössä on 64 asiakaspaikkaa 1-6-vuotiaille lapsille.

Meillä pääset kehittämään innovatiivista varhaiskasvatusta, kehittämään alueellista sidosryhmäyhteistyötä ja toteuttamaan ideoitasi. Päiväkodinjohtajan tehtäviin kuuluvat lastentarhanopettajan työtehtävät, verkostoituminen yhteistyötahojen kanssa, asiakkaiden rekrytointi sekä taloudellinen ja toiminnallinen vastuu päiväkodin kokonaisuudesta. Päiväkodinjohtaja toimii lähiesimiehenä, yksikön vastuuhenkilönä (AVI) ja vastaa arjen pedagogisesta toiminnasta. Päiväkodinjohtaja toimii alueellisen henkilöstö- ja palvelupäällikön (Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueet) alaisuudessa.

Taidepäiväkodeissa päiväkodinjohtajalla on kokonaiskuva päiväkodissa toteutettavasta varhaiskasvatuksesta, varhaiskasvatuksen johtamisen ja kehittämisen osaamista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, toiminnan organisointiin ja päätöksentekoon. Johtaja toimii yhteyshenkilönä asiakkaiden, henkilöstön ja eri yhteistyötahojen kanssa ja varmistaa, että työyhteisö hyödyntää jäsentensä tietoja ja taitoja tasapuolisesti työssään. Johtaja kehittää yhteistyössä henkilöstö- ja palvelupäällikön kanssa työyhteisön työtapoja ja yhteishenkeä, menetelmiä ja välineitä yhteisön tavoitteiden saavuttamiseksi.

Odotamme kiinnostusta taidepedagogiikkaan, aktiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme kokemusta päiväkotityöskentelystä, vahvoja työelämätaitoja, esimiesvalmiuksia ja sujuvaa englanninkielen taitoa. Arvostamme hyviä suullisen ja kirjallisen ilmaisun taitoja sekä tietoteknisiä taitoja. Aikaisempi esimieskokemus ja kasvatustieteen maisterin tutkinto katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kasvatustieteen kandidaatti (lastentarhanopettaja), soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (vähintään 60 opintopistettä varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneita opintoja) tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esimerkiksi lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus 608/2005). Kelpoisuus esiopetuksen antamiseen (asetus 986/1998 ja asetus 865/2005) tai erityislastentarhanopettajan kelpoisuus (asetus 804/1992, 3 §) katsotaan eduksi.

Tehtävään valitun henkilön on ennen työn vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain tarkoittama rikosrekisteriote (rikosrekisterilaki 6 § 2 momentti).

Hakijalla on hyvä olla voimassa oleva hygieniapassi ja ensiapukoulutus.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Noudatamme Yksityisen Sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Olemme savuton työnantaja.

Työnantaja: Jyväskylän Taide- ja kulttuuripäiväkoti Sijainti: Juhlatalonkatu 5, 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Marraskuu 2016 (sopimuksen mukaan) Yhteystiedot: Erja-Riitta Niskanen (henkilöstö- ja palvelupäällikkö) puh. 050 467 2399 Yhteydenotot: ma 10.10 klo 9--12 ti 11.10 klo 9-12 ma 17.10 klo 12-15 ti 18.10 klo 12-15 Hakemukset: https://www.facebook.com/tampellantaiku/ Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Juhlatalonkatu 5, 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän taide- ja kulttuuripäiväkoti Oy Y-tunnus 2555622-4 Toimiala Lasten päiväkodit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

573 000 € 162 %

Liiketoiminnan tulos

7 000 € 250 %

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päiväkodinjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän Taide- ja kulttuuripäiväkoti. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Juhlatalonkatu 5, 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa