Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uuteen Tampellan Taidepäiväkotiin etsitään osaavaa ja motivoitunutta johtajaa. Päiväkoti avataan tammikuussa 2017. Tampellan Taidepäiväkoti on yksityinen taide- ja kulttuuripäiväkoti, joka sijaitsee vanhassa punatiilisessä tehdasrakennuksessa keskeisellä paikalla keskustan alueella (osoitteessa Juhlatalonkatu 5 33100 Tampere). Tammerkosken alueen teollisuusmaisema on yksi Suomen kansallismaisemista. Tampellassa on jo pitkään panostettu monenlaiseen taide- ja kulttuuritoimintaan. Päiväkodin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Tampere lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Tampere johtajapositiot Tampere johto- ja päällikkötason hallintotehtävät lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö johtajapositiot Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän taide- ja kulttuuripäiväkoti Oy Y-tunnus 2555622-4 Toimiala Lasten päiväkodit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päiväkodinjohtaja, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän taide-ja kulttuuripäiväkoti Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa