Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Jos olet työtä pelkäämätön ja Ammattitaito ja rehellinen intohimo korostuvat, kun tarvitaan todellista kiinteistönvälityksen osaajaa. Ahkeruudella ja rohkeudella saa ihmeitä aikaan. Meillä pääset tekemään tulosta hyvässä hengessä. Jos kiinnostuit ota yhteyttä Anne Tenhunen puh. 040 5483263

Web-osoite: http://www.kiinteistomestaritjkl.com Työnantaja: Jyväskylän Kiinteistömestarit Ky Sijainti: Kauppakatu 6, 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: TENHUNEN ANNE BIRGITTA, Puh: 0405483263, anne.tenhunen@elisanet.fi Ilmoitus jätetty: 06.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 6, 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi jyväskylän kiinteistömestarit Y-tunnus 1055685-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.08.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän Kiinteistömestarit Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Kauppakatu 6, 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa