Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Controller

Cargotec

Helsinki

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jyväskylän kaupunki hakee viittä laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Terveyskeskussairaalan Siivoustyö ja ruokapalvelut- palveluyksikköön. Laitoshuoltajat sijoittuvat työsuhteen alkaessa Kyllön sairaala osastolle 1 (1 työsuhde), Palokan sairaalan osastolle 2 (1 työsuhde), Palokan terveysaseman siivoukseen (1 työsuhde) ja varahenkilöstöön (2 työsuhdetta). Työtehtäviin kuuluvat terveysasemien siivouksessa tilojen siivous, apuvälineiden pesu, suojavaatetilaukset ja jätehuolto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Jyväskylä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän kaupunki Y-tunnus 0174666-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltajia terveyskeskussairaalaan, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus