Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Senior Frontend Developer

Zervant Oy

Espoo

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Tuotetietovastaava, Wihuri Oy Aarnio, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jyväskylän kaupunki hakee viittä laitoshuoltajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Terveyskeskussairaalan Siivoustyö ja ruokapalvelut- palveluyksikköön. Laitoshuoltajat sijoittuvat työsuhteen alkaessa Kyllön sairaala osastolle 1 (1 työsuhde), Palokan sairaalan osastolle 2 (1 työsuhde), Palokan terveysaseman siivoukseen (1 työsuhde) ja varahenkilöstöön (2 työsuhdetta). Työtehtäviin kuuluvat terveysasemien siivouksessa tilojen siivous, apuvälineiden pesu, suojavaatetilaukset ja jätehuolto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Jyväskylä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän kaupunki Y-tunnus 0174666-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltajia terveyskeskussairaalaan, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus