Duunitori suosittelee
Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Jyväskylän kaupunki hakee osa-aikaista sosiaalityöntekijää (50 %) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskukseen 1.12.2016 alkaen.

Terveydenhuollon sosiaalityöntekijät työskentelevät terveyskeskussairaalan vuodeosastoilla osana moniammatillista tiimiä. Terveydenhuollon sosiaalityön tehtävänä on edistää ja tukea sosiaalityön menetelmin potilaiden ja omaisten kokonaisvaltaista sosiaalisen toimintakyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämistä sairastumis- tai vammautumistilanteissa. Sosiaalityöntekijä on alansa asiantuntija potilaan hoidossa ja kuntoutuksessa ja tekee yhteistyötä moniammatillisen työryhmän ja potilaan läheisten kanssa.

Kyllön ja Palokan sairaaloissa työskentelevät sosiaalityöntekijät muodostavat tiimin, joka mahdollistaa ammatillisen tuen saamisen. Nyt haettava sosiaalityöntekijä sijoittuu työsuhteen aluksi Palokan sairaalan osastoille 1 ja 2. Molemmilla osastoilla on 32 sairaansijaa, joilla hoidetaan akuutisti sairastuneita sairaalahoitoa tarvitsevia potilaita.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen pätevyys. Moniammatillinen työote ja verkostoyhteistyötaidot ovat tehtävässä välttämättömiä. Arvostamme mahdollista aiempaa kokemustasi sosiaalityöntekijän työstä terveydenhuollossa.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön työharjoittelun.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Web-osoite: http://www.jyvaskyla.fi Työnantaja: Jyväskylän kaupunki Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 Yhteystiedot: Osastonhoitaja Terhi Åkerlund, puh. 014 266 2361 tai sähköpostitse: terhi.akerlund (at) jkl.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/JYV-04-120-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän kaupunki Y-tunnus 0174666-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa