Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Jyväskylän kaupungin sijaisrekrytointi tarjoaa hoito- ja hoiva-alan sekä sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisille monipuolisia työtilaisuuksia eripituisiin sijaisuuksiin. Lähi- ja sairaanhoitajasijaisuuksissa toimimme yhteistyössä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin rekrytoinnin kanssa.

Sairaanhoitajat:
-Sairaanhoitajaopiskelijoilta edellytämme 140 opintopisteen suoritusta. Jyväskylän kaupungilla LOP ja IV suoritetaan sijaisuuden alussa.

Sosiaali- ja terveysalan muut sijaisuudet:
-Kelpoisuudet on määritelty terveydenhuollon ja sosiaalialan ammattihenkilöistä annetuissa laissa ja asetuksissa. Sijaiseksi hyväksytyn tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Lastenhoitajat, lastentarhanopettajat ja koulunkäynninohjaajat:
-Sijaisuuksissa tulee olla tutkinto (lähihoitaja tai sosionomi) suoritettuna.

T U L E M E I L L E T Ö I H I N !

Lähihoitaja ja sairaanhoitaja:
Sinun tulee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jossa voit ilmoittaa kiinnostuksesi työskennellä sekä Jyväskylän kaupungin että Keski-Suomen sairaanhoitopiirin organisaatioissa tai vain toisessa niistä.

Varaa hakemuksen jättämisen jälkeen haastatteluaika joko Jyväskylän kaupungin tai Keski-Suomen sairaanhoitopiirin rekrytoinnista sen mukaisesti, mistä ensisijaisesti haet sijaisuuksia.

Muut sijaisuudet:
Täytä hakemus tämän ilmoituksen kohdasta Hae työpaikkaa ja varaa sen jälkeen aika haastattelulle kaupungin rekrytointipalvelusta, puh. 014 266 0895.

Meillä on myös oma hakukanava opiskelijoille lähihoitajan sijaisuuksiin. Ks. hakuilmoitus kohdasta Sijaisuudet ja jatkuva haku.

Noin 137 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

www.jyvaskyla.fi

Web-osoite: http://www.jyvaskyla.fi Työnantaja: Jyväskylän kaupunki Sijainti: KILPISENKATU 1, 2krs, 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopmuksen mukaan Yhteystiedot: Jyväskylän kaupungin rekrytointi Kilpisenkatu 1, 2krs (sisäänkäynti Kilpisenkadun puolelta) puh. 014 266 0895 sijaisrekrytointi@jkl.fi www.jyvaskyla.fi/rekrytointi Palvelemme ma-ti 8-15, lisäksi erikseen ilmoitettuina rekrytointipäivinä ja haastatteluaikoina Keski-Suomen sairaanhoitopiirin rekrytointi Keskussairaalantie 19, Rakennus 21 B /2 krs. puh. 014 269 1383 rekrytointi@ksshp.fi www.ksshp.fi/rekrytointi Avoinna arkisin klo 8-15.45 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.03.2017 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: KILPISENKATU 1, 2krs, 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän kaupunki Y-tunnus 0174666-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja/Lähihoitaja/koulunkäynninohj., on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.03.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa KILPISENKATU 1, 2krs, 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus