Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Jyväskylän kaupungin sijaisrekrytointi tarjoaa hoito- ja hoiva-alan sekä sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisille monipuolisia työtilaisuuksia eripituisiin sijaisuuksiin. Lähi- ja sairaanhoitajasijaisuuksissa toimimme yhteistyössä Keski-Suomen sairaanhoitopiirin rekrytoinnin kanssa.

Sairaanhoitajat:
-Sairaanhoitajaopiskelijoilta edellytämme 140 opintopisteen suoritusta. Jyväskylän kaupungilla LOP ja IV suoritetaan sijaisuuden alussa.

Sosiaali- ja terveysalan muut sijaisuudet:
-Kelpoisuudet on määritelty terveydenhuollon ja sosiaalialan ammattihenkilöistä annetuissa laissa ja asetuksissa. Sijaiseksi hyväksytyn tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Lastenhoitajat, lastentarhanopettajat ja koulunkäynninohjaajat:
-Sijaisuuksissa tulee olla tutkinto (lähihoitaja tai sosionomi) suoritettuna.

T U L E M E I L L E T Ö I H I N !

Lähihoitaja ja sairaanhoitaja:
Sinun tulee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jossa voit ilmoittaa kiinnostuksesi työskennellä sekä Jyväskylän kaupungin että Keski-Suomen sairaanhoitopiirin organisaatioissa tai vain toisessa niistä.

Varaa hakemuksen jättämisen jälkeen haastatteluaika joko Jyväskylän kaupungin tai Keski-Suomen sairaanhoitopiirin rekrytoinnista sen mukaisesti, mistä ensisijaisesti haet sijaisuuksia.

Muut sijaisuudet:
Täytä hakemus tämän ilmoituksen kohdasta Hae työpaikkaa ja varaa sen jälkeen aika haastattelulle kaupungin rekrytointipalvelusta, puh. 014 266 0895.

Meillä on myös oma hakukanava opiskelijoille lähihoitajan sijaisuuksiin. Ks. hakuilmoitus kohdasta Sijaisuudet ja jatkuva haku.

Noin 137 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

www.jyvaskyla.fi

Web-osoite: http://www.jyvaskyla.fi Työnantaja: Jyväskylän kaupunki Sijainti: KILPISENKATU 1, 2krs, 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopmuksen mukaan Yhteystiedot: Jyväskylän kaupungin rekrytointi Kilpisenkatu 1, 2krs (sisäänkäynti Kilpisenkadun puolelta) puh. 014 266 0895 [email protected] www.jyvaskyla.fi/rekrytointi Palvelemme ma-ti 8-15, lisäksi erikseen ilmoitettuina rekrytointipäivinä ja haastatteluaikoina Keski-Suomen sairaanhoitopiirin rekrytointi Keskussairaalantie 19, Rakennus 21 B /2 krs. puh. 014 269 1383 [email protected] www.ksshp.fi/rekrytointi Avoinna arkisin klo 8-15.45 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 30.09.2017 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: KILPISENKATU 1, 2krs, 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän kaupunki Y-tunnus 0174666-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja/Lähihoitaja/koulunkäynninohj., on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.09.2017. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä , osoitteessa KILPISENKATU 1, 2krs, 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus