Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Kylän Kattaus, Jyväskylän kaupungin ruokapalvelu, on kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa ruokapalveluja pääasiassa kaupunkikonsernin sisäisille asiakkaille päiväkoteihin, kouluihin sekä vanhus- ja vammaispalveluun.

Kylän Kattauksessa työskentelee yhteensä noin 250 alan ammattilaista 90 keittiöissä, joista 5 on keskuskeittiöitä ja loput valmistus- ja palvelukeittiöitä.

Tehtäviin kuuluu mm. ruokapalvelualan perustehtävät kuten ateriatuotantoon osallistuminen, asiakaspalvelu, astianhuolto sekä puhtaanapitotyöt.

Haemme lyhyisiin ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin asiakaspalveluhenkisiä ja reippaita ruokapalvelualan työntekijöitä. Kelpoisuusvaatimuksena perustehtäviin on hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto tai riittävän pitkä kokemus keittiöalan tehtävistä ja hygieniapassi suoritettuna. Palveluvastaavan tehtäviin vaaditaan alan AMK tutkinto tai työnjohdollinen alan koulutus.

Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja kutsumme tarvittaessa haastatteluun.

Ajokortti ja auto suotava.

Tervetuloa!

Lue lisää palveluistamme:
www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu

Web-osoite: http://www.jyvaskyla.fi Työnantaja: Jyväskylän kaupunki Sijainti: KILPISENKATU 1, 2krs, 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopmuksen mukaan Yhteystiedot: Päiväkotien ja koulujen ruokapalvelu: palvelupäällikkö Leena Rinneaho-Junikka, p. 014-266 8334 Vanhusten ruokapalvelu: palvelupäällikkö Jaana Veid, p. 014-266 8276 Tuotanto: palvelupäällikkö Paula Puikkonen, p. 014-266 8330 Sairaalan ruokapalvelu: palvelupäällikkö Merja Tarasow, p. 014-269 1590 Hakemukset: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikka/jyv-10-1-13 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.03.2017 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: KILPISENKATU 1, 2krs, 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän kaupunki Y-tunnus 0174666-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokapalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.03.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa KILPISENKATU 1, 2krs, 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa