Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jyväskylän kaupunki hakee perusopetuksen määräaikaista tuntiopettajaa laaja-alaisen erityisopettajan tehtäviin. Työ alkaa 1.11.2016 tai sopimuksen mukaan myöhemmin ja päättyy 30.06.2017 (jatkuu mahdollisesti vielä syyslukukauden 2017). Valtio on myöntänyt erityisavustusta esi- ja perusopetuksen tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin. Keltinmäen koulussa tätä avustusta on päätetty käyttää laaja-alaisen erityisopettajan palkkaamiseen ja tällä tavalla lisätä koulun tukitoimia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja opettajat, lehtorit, professorit Jyväskylä opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän kaupunki Y-tunnus 0174666-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perusopetuksen tuntiopettaja (EO), on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus