Duunitori suosittelee
eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Jyväskylän kaupunki hakee osaavaa ja työhönsä sitoutunutta osastonhoitajaa suun terveydenhuoltoon Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskukseen (Jyte).

Osastonhoitaja toimii välinehuoltajien ja 1-2 pienen hammashoitolan hoitohenkilökunnan (noin 20 työntekijää) lähiesimiehenä vastaten työyksikkönsä toiminnan ja henkilöstön johtamisesta, koordinoinnista ja kehittämisestä. Välinehuolto tuottaa palveluita mm. suun terveydenhuollolle, avosairaanhoidolle ja muille yhteistyökumppaneille.

Kelpoisuusehtona on virkaan soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto täydennettynä johtamiskoulutuksella sekä kokemus esimiestyöstä. Perehtyneisyys suun terveydenhuoltoon ja välinehuoltoon katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta muutosjohtamisesta, erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää paineensietokykyä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Haastatteluihin valinnat viikolla 44 ja haastattelut sekä päätös viikolla 45.

Virassa aloitus 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan sijaisuutena jo aikaisemmin. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Todistukset pyritään katsomaan jo haastattelussa.

Web-osoite: http://www.jyvaskyla.fi Työnantaja: Jyväskylän kaupunki Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 2.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Osastonhoitaja Päivi Helmola p. 014 266 7545, Palvelupäällikkö Pirkko Paavola P. 014 266 2268. Sähköposti: etunimi.sukunimi@jkl.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/JYV-04-96-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän kaupunki Y-tunnus 0174666-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osastonhoitaja suun terveydenhuoltoon, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa