Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Lähihoitajia Vammaistyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Tule meille töihin!

Haemme laitoshuoltajia eripituisiin sijaisuuksiin vanhuspalveluihin ja välinehuoltajia suun terveydenhuoltoon.

Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan tai välinehuoltajan tutkinto.

Osastotyössä edellytämme laitoshuoltajilla hygieniapassia ja ateriahuollon osaamista.
Työ on laitoshuoltajilla kaksivuorotyötä. Pelkkää päivätyötä ei ole tarjolla.

Toivomme sijaisuuksia hakevilta kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa, vuorovaikutuksellisuutta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Otamme haastatteluun vain tutkinnon suorittaneita tai laitoshuoltajan työkokemusta omaavia henkilöitä, jotka voivat tehdä kaksivuorotyötä.

Jätä hakemus rekisteröidyttyäsi ensin Kuntarekryyn tämän linkin kautta ja varaa sen jälkeen haastatteluaika sijaisrekrytoinnistamme p. 014 266 0895. Talleta Kuntarekryyn luomasi käyttäjätunnus ja salasana jotka loit rekisteröitymisen yhteydessä.

Web-osoite: http://www.jyvaskyla.fi Työnantaja: Jyväskylän kaupunki Sijainti: Kilpisenkatu 1, 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jyväskylän kaupunki Rekrytointi Kilpisenkatu 1, 2krs (sisäänkäynti kaupunginteatterin puoleisesta ovesta) Puh 014 266 0895 sijaisrekrytointi@jkl.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.03.2017 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kilpisenkatu 1, 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän kaupunki Y-tunnus 0174666-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja/ välinehuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.03.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Kilpisenkatu 1, 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus