Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tule meille töihin! Haemme laitoshuoltajia eripituisiin sijaisuuksiin vanhuspalveluihin ja välinehuoltajia suun terveydenhuoltoon. Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan tai välinehuoltajan tutkinto. Osastotyössä edellytämme laitoshuoltajilla hygieniapassia ja ateriahuollon osaamista. Työ on laitoshuoltajilla kaksivuorotyötä. Pelkkää päivätyötä ei ole tarjolla. Toivomme sijaisuuksia hakevilta kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa, vuorovaikutuksellisuutta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta. Otamme haastatteluun vain ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut terveydenhuoltoalan työt Jyväskylä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Jyväskylä muut terveydenhuoltoalan työt siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän kaupunki Y-tunnus 0174666-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitoshuoltaja/ välinehuoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus