Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos, joka vastaa kaupungin omistuksessa tai hallinnassa olevasta kiinteistö- ja tilaomaisuudesta. Hallinnassamme on yhteensä noin 565 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 92,8 milj. euroa. Vuotuinen investointibudjettimme on 23,3 milj. euroa.
www.jyvaskyla.fi/tilapalvelu

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen

KUNNOSSAPIDON RAKENNUTTAJAA

Tehtävään sisältyy investointihankkeiden sekä kunnossapitotöiden rakennuttamista, suunnittelun ohjausta ja budjetointia. Pienissä hankkeissa käytämme puitesopimuskumppaneita. Isompien hankkeiden rakennuttaminen toteutetaan julkisen kilpailuttamisen kautta.
Hakijalta edellytämme rakennusalan peruskoulutusta (rakennusinsinööri (AMK), rakennusmestari) ja kokemusta hankkeiden rakennuttamisesta sekä niiden käytännön toteuttamisesta myös kunnossapitotöissä.

Arvostamme osaamista asiakaslähtöisestä rakennuttamisesta, Terve Talo - hankkeista sekä eri ohjelmistojen käytöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Tehtävä alkaa 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Web-osoite: http://www.jyvaskyla.fi Työnantaja: Jyväskylän kaupunki Sijainti: 41800 KORPILAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kiinteistöpäällikkö Petteri Kontro p.014 266 0976 Rakennuttajapäällikkö Tuija Lepistö p.014 266 8251 sähköposti: etunimi.sukunimi@jkl.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/JYV-07-2-16/fi_FI Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 14:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 41800 KORPILAHTI

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän kaupunki Y-tunnus 0174666-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapidon rakennuttaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 41800 - Jyväskylä , osoitteessa 41800 KORPILAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa