Duunitori suosittelee
Lakimies

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jyväskylän kaupunki hakee K A U P U N G I N L A K I M I E S T Ä vastaamaan kaupungin juridisesta edunvalvonnasta ja lakipalveluista. Kaupunginlakimies johtaa laki- ja kilpailuttamispalvelut -yksikköä sekä antaa asiantuntija-apua omistajaohjaukseen ja kaupunkikonsernin juridisiin kysymyksiin liittyvissä asioissa. Viran kelpoisuusvaatimuksena on OTK/OTM-tutkinto sekä usean ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kunta-alan työpaikat Jyväskylä lakimiehet, tuomarit Jyväskylä kunta-alan työpaikat lakimiehet, tuomarit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän kaupunki Y-tunnus 0174666-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupunginlakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 29 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus