Duunitori suosittelee
Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jyväskylän kaupunki hakee K A U P U N G I N L A K I M I E S T Ä vastaamaan kaupungin juridisesta edunvalvonnasta ja lakipalveluista. Kaupunginlakimies johtaa laki- ja kilpailuttamispalvelut -yksikköä sekä antaa asiantuntija-apua omistajaohjaukseen ja kaupunkikonsernin juridisiin kysymyksiin liittyvissä asioissa. Viran kelpoisuusvaatimuksena on OTK/OTM-tutkinto sekä usean ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kunta-alan työpaikat Jyväskylä lakimiehet, tuomarit Jyväskylä kunta-alan työpaikat lakimiehet, tuomarit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän kaupunki Y-tunnus 0174666-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaupunginlakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus