Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Jyväskylän Jakelut Oy on alueelliseen osoitteettomaan jakeluun erikoistunut yritys, joka kuuluu valtakunnalliseen Suomen Suoramainonta - jakeluryhmään. SSM - jakeluryhmän 52 alueellista yritystä sekä lähes 8000 jakajaa tuottavat Suomen suurimman yksityisen valtakunnallisen osoitteettoman jakeluverkoston. Jyväskylän Jakelut Oy vastaa kotitalousjakelusta Jyväskylän ja ympäristökuntien alueella. Toimisteemme sijaitsee Jyväskylässä.

Pakettiautonkuljettaja: etsimme Sinua!

Työssäsi kuljetat mainoksia jakajille, työskentelet varastossamme ja tarvittaessa autat myös mainosten lajittelussa ja jakelussa. Tarjoamme sinulle työtä 1 - 5 päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Työpäivien ja -tuntien määrä riippuu tavaran määrästä, mutta voit varautua työskentelemään arviolta kolmena päivänä viikossa noin kahdeksan tuntia kerrallaan. Työ on pääsääntöisesti päivä- ja iltatyötä.

Edellytämme Sinulta B-ajokorttia sekä kaupunkituntemusta. Toivomme lisäksi valmiutta fyysiseen työhön sekä joustaviin työaikoihin.

Vastaamme työhön liittyviin kysymyksiin sähköpostitse. Kysymykset ja vapaamuotoiset työhakemukset voi lähettää osoitteeseen info@jakelut.fi

Web-osoite: http://www.jyvaskylanjakelut.fi/ Työnantaja: Jyväskylän Jakelut Oy Sijainti: Sievisenmäentie 8 B, 40420 JYSKÄ Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti sopivien henkilöiden löytyessä Yhteystiedot: Henri Sorvali, info@jakelut.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sievisenmäentie 8 B, 40420 JYSKÄ

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän Jakelut Oy Y-tunnus 0815943-8 Toimiala Muu posti-, jakelu- ja kuriiritoiminta Rinnakkaistoiminimet TOOLS lehti valituille, TOOLS Kit, TOOLS Magazine, Kohdesuora

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 239 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

181 000 € 110 %

Henkilöstö

3 -142

Liikevoitto-%

15 % 114 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakettiautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän Jakelut Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä , osoitteessa Sievisenmäentie 8 B, 40420 JYSKÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa