Duunitori suosittelee
Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Jyväskylän Energia -yhtiöiden perustehtävä on luoda edellytykset asiakkaiden hyvinvoinnille tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja energian ja veden tuotantoon, jakeluun ja käyttöön. Palvelemme vastuullisesti, luotettavasti ja asiantuntevasti. Jyväskylän Energia -konsernissa työskentelee noin 250 ammattilaista, ja konsernin liikevaihto on noin 190 miljoonaa euroa. Jyväskylän Energia Oy:n omistaa Jyväskylän kaupunki. Tuotamme asiakkaillemme kaukolämpöä ja sähköä Keljonlahden ja Rauhalahden voimalaitoksilla sekä pienemmillä erillistuotantolaitoksilla.
Haluatko olla luomassa uuden ajan energia- ja vesiyhtiötä uudistuvalla toimialalla? Me uskomme, että monimutkaisessa maailmassa voi luoda asiakkaille selkeitä ratkaisuja. Me autamme löytämään asiakkaan tarpeisiin soveltuvat toimintatavat.

Kunnossapidon esimiehenä vastaat energiantuotantolaitosten mekaanisesta kunnossapidosta ja kunnossapitotiimin vetämisestä ja toiminnan kehittämisestä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. AMK insinööri/teknikko kunnossapito, energiatekniikka tai vastaava). Sinulla on vahva osaaminen mekaanisesta kunnossapidosta sekä muutaman vuoden työkokemus esimiestehtävistä. Voimalaitoksien/lämpölaitoksien prosessien tuntemus on eduksesi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä tietojärjestelmäosaamista esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmä Maximon tai vastaavan tuntemusta. Arvostamme osaamistasi jatkuvan parantamisen toimintamalleista.

Tehtäviisi kuuluu mekaanisen kunnossapitotiimin töiden organisointi sekä kehittäminen, päivittäinen esimiestyö sekä henkilöstön hyvinvoinnista ja työturvallisuudesta vastaaminen. Vastuullesi kuuluu myös vuosihuoltojen suunnitteluun, toteuttamiseen ja työnjohtoon osallistuminen, hitsaustöiden valvonta jne. Painelaitedirektiivin ja värähtelytekniikan tuntemus on eduksesi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää oma-aloitteisuutta ja organisointi- ja johtamistaitoa. Sinulla on kyky toimia sekä itsenäisesti että tiimissä, olet joustava ja ongelmanratkaisukykyinen persoona. Esimiehenä johdat esimerkilläsi ja saat tiimisi onnistumaan ja sitoutumaan tavoitteisiin osallistavalla johtamistavalla. Tuot rohkeasti esiin kehitysideoita ja uusia toimintamalleja ja haluat kehittyä energia-alan ammattilaisena.

Muuta: Tehtävä on vakituinen ja toimipisteesi sijaitsevat Jyväskylässä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Jyrki Pekkala (arkisin klo 15.00 18.00 välisenä aikana) p. 050 4387058 tai sähköpostilla jyrki.pekkala at jenergia.fi

Hakeminen: Täytä hakemus palkkatoivomuksineen ja liitä CV 30.10.2016 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia. linkistä Tule töihin . Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.

Web-osoite: http://www.jyvaskylanenergia.fi Työnantaja: Jyväskylän Energia Oy Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.jyvaskylanenergia.fi Hakemukset: https://rekry.oikotie.fi/recruitment/application/m/14660/locale/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Jyväskylän Energia Oy Y-tunnus 1071200-1 Toimiala Sähkön ja kaukolämmön yhteistuotanto Rinnakkaistoiminimet JEnergia, JE-Myynti, JE-Verkko, Uuden Aallon JE-Sähkö, JE-Lämpö, JE-Asennus, JE-Sähkö, Jyväsenergia, JE-Infra

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

206 481 110 € -5 %

Liiketoiminnan tulos

12 570 533 € 142 %

Henkilöstö

150 8

Liikevoitto-%

6 % 200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, kunnossapidon esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Jyväskylän Energia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa