Duunitori suosittelee
Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Etsimme kotihoidon ammattilaista Jyllin Kodit Oy:n kotihoitopalveluihin. Etsimämme hoitaja toteuttaa kotihoitoa asiakkaan yksilöllisen palvelusuunnitelman mukaisesti. Lisäksi hän osallistuu asiakkaiden palvelusuunnitelmien laadintaan. Hoitaja toimii myös omaishoidon lomituksissa hoidettavien läheisten omahoitajana. Osa tehtävistä voi toteutua Jyllin Kodin Kotikoivun Hyvinvointipalveluissa pienryhmien ohjaajana. Hoitajalta edellytetään tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja oman auton käyttöä työssä.

Valinnassa eduksi ovat kyky itsenäiseen työskentelyyn, kokemus kotihoidosta sekä muistisairautta sairastavien hoitotyöstä.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Jyllin Kodissa on monipuoliset henkilöstöedut sekä täydennyskoulutusmahdollisuuksia. Vapaamuotoisen hakemuksen CV:n kera voit lähettää 31.10.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.koskela@jyllinkodit.fi otsikolla "kotihoidon ammattilainen".

Jalmari Jyllin Säätiö on perustettu vuonna 1965 ikaalilaisten Jalmari ja Lyyli Jyllin testamentin tuella. Säätiön omistama seniorien asumis- ja palvelukeskus Jyllin Kodit sijaitsee Ikaalisten keskustassa tarjoten Ikaalisten ja ympäristökuntien senioreille mahdollisuudet elinikäiseen asumiseen Jyllin Kodissa, tai tukea mahdollisimman pitkään kotona asumiseksi.

Jyllin Kodit toimii sitoutuen vahvasti lähimmäisvastuun periaatteisiin. Nämä periaatteet ulottuvat kaikkiin Jyllin Kodin tehtävissä työskenteleviin henkilöihin, mikä näkyy toiminnassa hyväksyvänä ja suvaitsevana ilmapiirinä, meille uskotun palvelutehtävän arvostuksena ja aitona välittämisenä.

Työnantaja: Jyllin Kodit Oy Sijainti: Jyllinkatu 3, 39500 IKAALINEN Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: Kehitys-ja koulutussuunnittelija Niina Koskela sähköposti: niina.koskela@jyllinkodit.fi, p. 03 4590 4615 tai 044 575 5567 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jyllinkatu 3, 39500 IKAALINEN

Yritystiedot

Toiminimi Jyllin Kodit Oy Y-tunnus 2454057-0 Toimiala Ikääntyneiden hoitolaitokset Rinnakkaistoiminimet Ravintola Sofia

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 281 589 € 17 %

Liiketoiminnan tulos

104 648 € 159 %

Henkilöstö

75 7

Liikevoitto-%

2 % 140 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Jyllin Kodit Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ikaalinen , osoitteessa Jyllinkatu 3, 39500 IKAALINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa