Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Juvan Tili Oy on vuodesta 1977 toiminut 6 hengen auktorisoitu tilitoimisto. Tarjoamme laajan kattauksen taloushallinnon peruspalveluja aina lakisääteisten velvollisuuksien hoitamisesta ulkoistettuun taloushallintoon saakka. Asiakaskuntamme koostuu eri kokoisista ja eri toimialojen yrityksistä.Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja asiakkaiden tarpeiden huomioimiseen.

Etsimme innovatiiviseen joukkoomme vahvaa taloushallinnon osaajaa; KLT-kirjanpitäjää. Työtehtäviisi lukeutuu laaja-alaisesti vaativia asiakastöitä, verotuksen hallintaa ja mahdollisuuksien mukaan myös palkanlaskentaa. Työ on hyvin vaihtelevaa ja monipuolista. Maestron käyttökokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme hyvän työilmapiirin lisäksi mahdollisuuden kehittyä yrityksen mukana. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja hyvät edut. Avustamme asunnon saannissa!

Jos tunnet olevasi tehtävään soveltuva henkilö, lähetä pikaisesti hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla jaana.karkkainen@juvantili.fi.
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Web-osoite: http://www.juvantili.fi Työnantaja: Juvan Tili Oy Sijainti: Piikkiläntie 2-4, 51900 JUVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jaana Kärkkäinen +358440228822 jaana.karkkainen@juvantili.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Piikkiläntie 2-4, 51900 JUVA

Yritystiedot

Toiminimi Juvan Tili Oy Y-tunnus 0164516-9 Toimiala Kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

608 000 € -2 %

Liiketoiminnan tulos

59 000 € -39 %

Henkilöstö

6 0

Liikevoitto-%

10 % -38 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Juvan Tili Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Juva , osoitteessa Piikkiläntie 2-4, 51900 JUVA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa