Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

HOI MYYNTIHAIT! Minjon etsii nyt asiakkaalleen Junior Sales Managereita. Tehtävänkuvaan kuuluu potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi ja myyntitapaamisten hoitaminen sekä luonnollisesti kauppojen clousaus. Tehtäviin kuuluu myös erilaisten myynti- ja markkinointitapahtumien ideointi, suunnittelu ja toteutus sekä myyntitoimintojen koordinointi. Tässä tehtävässä pääsee huippusparraajien siivittämänä kehittämään itseään myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi sekä tuomaan uutta tuotetta Suomen markkinoille! Työtehtävä on täysipäiväinen ja palkkaus nostattaa dollarinmerkit silmille

Mitä haemme?

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, myynnillistä innovatiivisuutta ja sopivaa kilpailuhenkisyyttä. Arvostamme vahvaa itsensä johtamista - vaadit itseltäsi paljon ja otat vastuuta työsi tuloksesta. Jos sinulta löytyy ihailtavaa tiimiasennetta ja roppakaupalla motivaatiota, saatat olla etsimämme Minjoni! Voit tehdä meihin vaikutuksen hienoilla papereillasi, mutta tässä tehtävässä koulutus saattaa jäädä kakkoseksi - myynnissä asenne ratkaisee! Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja valmiutta hypätä auton rattiin.

Miksi Minjon?

Minjonit ovat tunnettuja siitä, että he ovat itseohjautuvia ja saavat asioita tapahtumaan kreisihyvällä asenteella. Koska haluamme kannustaa työntekijöitämme parhaisiin suorituksiin, mentoroimme heitä koko työsuhteen ajan. Annamme konkreettisia työkaluja entistä parempien ja tehokkaampien työtapojen löytämiseen sekä vinkkejä siihen, miten itsensä johtamisen keinoin voi pedata onnistumisia päivittäisissä työtehtävissä.

Minjon on työhön valittavan Junior Sales Managerin virallinen työnantaja. Työsuhde on määräaikainen, mutta on mahdollista, että tehtävä jatkuu pidempään asiakkaamme tarpeiden mukaan.

Web-osoite: http://www.minjon.fi Työnantaja: Minjon Oy Sijainti: Bulevardi 30 B, 00120 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Jos sinulla on kysymyksiä hakuun liittyen, voit olla yhteydessä Camilla Kylanderiin arkisin klo 16-18 välillä (puh. +358 40 539 0805). Hakemukset: Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille hakemuskirjeesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen rekry(at)minjon.fi viimeistään 31.10.2016 (otsikoi sähköpostisi "Oma nimi / Junior Sales Manager"). Kerro meille hakemuskirjeessä ytimekkäästi itsestäsi sekä siitä, mitä sinun mielestäsi tarkoittaa "hyvä asenne" ja mitä sinä tuot mukanasi työyhteisöön. Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Bulevardi 30 B, 00120 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Sales Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Minjon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Bulevardi 30 B, 00120 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa