Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HOI MYYNTIHAIT! Minjon etsii nyt asiakkaalleen Junior Sales Managereita. Tehtävänkuvaan kuuluu potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi ja myyntitapaamisten hoitaminen sekä luonnollisesti kauppojen clousaus. Tehtäviin kuuluu myös erilaisten myynti- ja markkinointitapahtumien ideointi, suunnittelu ja toteutus sekä myyntitoimintojen koordinointi. Tässä tehtävässä pääsee huippusparraajien siivittämänä kehittämään itseään myynnin rautaiseksi ammattilaiseksi sekä tuomaan uutta tuotetta Suomen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki määräaikainen Helsinki päällikkötason positiot myyntialan tehtävät määräaikainen Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Sales Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Minjon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa