Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tyyppi: Osa-aikainen Suositusvuosikurssi: 2.-5. vsk Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva Työaika: 15-37,5 h/viikko Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian Työpaikan sijainti: Ruoholahti, Helsinki Haku-DL: 24.10.2016 Oletko innostunut liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja automaation tarjoamista mahdollisuuksista? Onko sinulla hyvä tietotekninen ymmärrys? Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa? Eera on vuonna 1986 perustettu suomalainen asiantuntijayritys. Perustamisesta asti, jo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior-konsultti tietotyön automatisointiin, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Eera. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus