Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Tyyppi: Osa-aikainen
Suositusvuosikurssi: 2.-5. vsk
Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika: 15-37,5 h/viikko
Toivottu aloituspäivämäärä: Mahdollisimman pian
Työpaikan sijainti: Ruoholahti, Helsinki
Haku-DL: 24.10.2016

Oletko innostunut liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja automaation tarjoamista mahdollisuuksista? Onko sinulla hyvä tietotekninen ymmärrys? Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa?

Eera on vuonna 1986 perustettu suomalainen asiantuntijayritys. Perustamisesta asti, jo yli neljännesvuosisadan ajan, Eeran motto on ollut ”Suomi lentoon”. Tätä tehtävää yritys on toteuttanut monimuotoisesti erilaisten asiakkuuksien kautta – yhdessä yritysten, yrityskonsortioiden, julkisen sektorin toimijoiden sekä näiden muodostamien yhteistyöverkostojen kanssa. Onnistuminen edellyttää näkemystä, irtiottokykyä, taitoa kytkeä erilaisia toimijoita ja osaamisia yhteisen tavoitteen taakse, laajoja verkostoja ja koeteltua liiketoimintaosaamista. Näitä kyvykkyyksiä eeralaiset haluavat tuoda mukanaan. Eera toimii ylimmän johdon resurssina, ulkopuolisen näkemyksen tuojana ja tehokkaana kehitystyön vauhdittajana.

Nyt Eera etsii kahta juniorikonsulttia uusiin asiakasprojekteihinsa. Projektityöntekijä tulee työskentelemään tietotyön ja liiketoimintaprosessien automatisoinnin parissa. Pääasiallisena työtehtävänä on tietotyön automatisoinnin työkalujen konfigurointi, prosessien mallinnus ja automatisoitujen prosessien käyttöönotto ja testaaminen. Tulet työskentelemään osana projektiryhmää sekä tiiviisti asiakkaan kanssa. Työmäärä vaihtelee viikoittain noin 15 tunnista täysiin työviikkoihin mahdollisuuksiesi mukaan. Työ saattaa sisältää matkustamista Suomessa tai Pohjoismaissa.

Ideaalina hakijana sinulla on laaja tietotekninen ymmärrys ja olet kiinnostunut prosessien kehittämisestä ja automatisoinnista. Sinulla on hyvä olla näkemystä tai kokemusta prosessien kehittämisestä. Monitahoisessa tiimissä työskenteleminen ja asiakastyöskentely luonnistuvat sinulta hyvin. Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalentin työntekijänä Eeralle.

Hakijalta edellytetään:
• Opinnot relevantilta alalta (esim. informaatioverkostot, tuotantotalous, automaatiotekniikka)
• Oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelytyyliä
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
• Hyviä kommunikaatiotaitoja
• Perusosaaminen ohjelmoinnista ja tietojärjestelmistä (esim. 15-30 opintopistettä tai tätä vastaavat taidot)

Lisäksi eduksi luetaan:
• Kiinnostus tai suuntautuminen kauppatieteisiin ja liikkeenjohdon konsultointiin
• Ymmärrys liiketoimintaprosessien analysoimisesta ja kehittämisestä
• Ruotsin tai muun pohjoismaisen kielen taito

Yritys tarjoaa:
• Näköalapaikan tietotyön automatisoinnin ja ohjelmistorobottien kehittyvään alaan
• Mahdollisuuden päästä työskentelemään merkittävien asiakkaiden kanssa
• Jalansijan työelämään ja mahdollisuuden urakehitykseen yhdessä Suomen johtavista liikkeenjohdon konsultoinnin yrityksistä

Mikäli olet etsimämme tekijä, lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään ma 24.10.2016 täällä: https://atalent.fi/members/apply.php?id=5x46224. Jos mahdollista, toimitathan hakudokumenttisi yhtenä pdf-tiedostona. Ilmoitathan hakemuksessasi mahdollisen aloituspäiväsi sekä tuntipalkkatoiveesi.

Eerasta voi lukea lisää osoitteessa: www.eera.fi. Hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Heta Havu (heta.havu[at]atalent.fi, 050 574 7811).

*This job ad is in Finnish since this particular job requires fluent Finnish.*

Työnantaja: Eera Sijainti: Ruoholahti, Helsinki, Suomi Hakemukset: https://atalent.fi/members/apply.php?id=5x46224 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ruoholahti, Helsinki, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior-konsultti tietotyön automatisointiin, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Eera. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Ruoholahti, Helsinki, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa