Duunitori suosittelee
Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Tuntuuko sinusta, että nyt olisi hyvä hetki hypätä uusiin työtehtäviin antamaan sitä parasta asiakaspalvelua? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus, sillä etsimme junatarjoilijaa Rovaniemeltä lähteviin juniin.

Junatarjoilijan tehtäviin kuuluu ravintolavaunusta ja sen asiakkaista huolehtiminen matkan aikana. Asiakaspalvelun lisäksi junatarjoilijat myyvät ja valmistavat ruoka- ja juomatuotteita, huolehtivat ravintolavaunun siisteydestä sekä vastaavat tavaroiden tilauksista ja vastaanottamisesta juniin.

Hakijalta edellytämme ravintola-alan koulutusta ja/tai työkokemusta, anniskeluvastaavan pätevyyttä (tarjoilijan koulutus tai yli 2v työkokemus anniskelutehtävistä) sekä anniskelu- ja hygieniapassia. Lisäksi toivomme, että olet luonteeltasi iloinen, aikaansaava ja joustava, etkä hämmenny kiireestä tai muuttuvista tilanteista. Tärkeintä meille on kuitenkin, että omaat positiivinen asenteen ja hymyn asiakkaille!

Työt alkavat perehdytysvuoroilla mahdollisimman pian. Haemme henkilöä, joka pystyisi tekemään joustavasti vuoroja sekä viikolla että viikonloppuisin. Tehtävä on osa-aikainen ja palkka muodostuu junatarjoilijoiden työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta sekä lisistä.

Kiinnostuitko junatarjoilijan työstä? Käy pikaisesti täyttämässä hakemuksesi nettisivujemme kautta ja lisää mukaan ansioluettelosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Toimi nopeasti sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Web-osoite: http://hrsolutions.fi Työnantaja: Hr Solutions Oulu Oy Sijainti: 96100 ROVANIEMI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: 07.11.2016, Perehdytysvuorot mahdollisimman pian Yhteystiedot: Arto Hellsten, arto@hrsolutions.fi 044 5900 556 Hakemukset: https://www.hrsolutions.fi/tyopaikat.php?t=730 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 96100 ROVANIEMI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junatarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Hr Solutions Oulu Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 96100 - Rovaniemi , osoitteessa 96100 ROVANIEMI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa