Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. Se on valittu jo kahdeksan kertaa Suomen luotetuimmaksi talomerkiksi. Olemme osa PRT-Forest -konsernia, jonka liikevaihto v. 2015 oli 111 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 650. Haemme Pyhännälle vakituiseen työsuhteeseen Sinua TUOTANTO-/LOGISTIIKKAVASTAAVAA Toimit tuotantopäällikön alaisuudessa tuotannon esimiestehtävissä. Vastaat samalla Jukkatalon tehtaan ja tuotteiden logistiikasta. Edellytämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Pyhäntä maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Pyhäntä johtajapositiot Pyhäntä työnjohtajat Pyhäntä työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Pyhäntä tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohtajat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jukkatalo Oy Y-tunnus 1102510-7 Toimiala Puutalojen valmistus Rinnakkaistoiminimet PRT-Lami

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Jukkatalo Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pyhäntä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus