Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. Se on valittu jo kahdeksan kertaa Suomen luotetuimmaksi talomerkiksi. Olemme osa PRT-Forest -konsernia, jonka liikevaihto v. 2015 oli 111 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 650. Haemme Pyhännälle vakituiseen työsuhteeseen Sinua TUOTANTO-/LOGISTIIKKAVASTAAVAA Toimit tuotantopäällikön alaisuudessa tuotannon esimiestehtävissä. Vastaat samalla Jukkatalon tehtaan ja tuotteiden logistiikasta. Edellytämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Pyhäntä maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Pyhäntä johtajapositiot Pyhäntä työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Pyhäntä tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Pyhäntä työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Pyhäntä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jukkatalo Oy Y-tunnus 1102510-7 Toimiala Puutalojen valmistus Rinnakkaistoiminimet PRT-Lami

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja, rakennusala, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Jukkatalo Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pyhäntä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa