Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kauppakadun Neste on Lappeenrannan keskustan tuntumassa sijaitseva nykyaikainen täydenpalvelun liikenneasema. Palveluihimme kuuluvat polttoainejakelu, autonpesu, ruokakauppa ja ravintola. Tarjoamme vakituisen työsuhteen yhdelle ammattitaitoiselle kokille. Työaika on 30 tuntia/viikko. Kokin vastuualueeseen kuuluu lounasruoka, sen lisäksi hän valmistaa ala carte-annoksia, hampurilaisia sekä pizzoja. Toivomme, että olet iloinen, positiivisesti elämään suhtatuva, ahkera, joustava sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Lappeenranta ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Jukka Kasanen Oy Y-tunnus 1870442-8 Toimiala Huoltamotoiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Jukka Kasanen Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus