Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Manager, Strategy

Neste Oyj

Espoo

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

IPP Developer

Wärtsilä

France

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme korimekaanikkoa Kuusamoon Odotamme paikkaa hakevalta - Kokemusta korimekaanikon työstä - Hyvää auto- ja koritekniikan tuntemusta - Asiakaspalveluhenkisyyttä - Hyvää tietotekniikan perustaitoa - Kykyä työskennellä tiimissä ja yksin - Oikeaa asennetta, reippautta, aktiivisuutta ja paineensietokykyä - Halua kehittyä ja olla oman alansa ammattilainen Tarjoamme - Kilpailukykyisen palkkauksen, johon voit itse ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kuusamo puu- ja metallialan tehtävät Kuusamo muut käsityöalan tehtävät Kuusamo ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Juhan Auto Oy Y-tunnus 0675039-8 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autopeltiseppä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Juhan Auto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuusamo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus