Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Tällä hetkellä haemme reipasta kuorma- autonkuljettajaa Tampereelle asiakasyritykseemme (Enset Oy).

Työ on lähetysten toimittamista yrityksiin ja yksityishenkilöille Pirkanmaan alueella. Hakijalla on oltava hyvä Pirkanmaan/Tampereen tuntemus, navigaattori ei ole sitä. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta tai tuntemusta jakelutyöstä! Hakijalta lisäksi odotamme hyvää fyysistä terveyttä ja reilua asennetta. Päivittäinen työ alkaa ja päättyy Tampereen Sarankulmaan.

Hakijalla on oltava mahdollisuus työskennellä joustavien työaikojen puitteissa (klo 5:00-19:00 välissä) sekä tarvittaessa valmius tehdä myös viikonloppu ja yötyötä. Työpäivien pituudet vaihtelevat 5h -11h. Kokonaistyöaika kaksiviikkojaksossa tulee olemaan noin 80h. Muista mainita hakemuksessasi jos sinulla on voimassaoleva digikortti valmiina.

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset ja mahdolliset lisätiedot saat osoitteesta rekrytointi@jtv-partner.fi

Voit myös jättää avoimen hakemuksen www- sivuillamme työnhakijan palvelut- osioon.

Työnantaja: JTV-Partner Oy Sijainti: Patamäenkatu 4, 33900 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekrytointi@jtv-partner.fi Ilmoitus jätetty: 26.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Patamäenkatu 4, 33900 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi JTV-Partner Oy Y-tunnus 2249818-8 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Enlog Koulutuspalvelut, JTV-Logistiikka, JTV-Rakentajat, JTV-Palveluala, JTV-Teollisuus, JTV-Koulutus, Enlog

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 546 000 € 43 %

Liiketoiminnan tulos

13 000 € 86 %

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut JTV-Partner Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Patamäenkatu 4, 33900 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa