Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tällä hetkellä haemme reipasta kuorma- autonkuljettajaa Tampereelle asiakasyritykseemme (Enset Oy). Työ on lähetysten toimittamista yrityksiin ja yksityishenkilöille Pirkanmaan alueella. Hakijalla on oltava hyvä Pirkanmaan/Tampereen tuntemus, navigaattori ei ole sitä. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta tai tuntemusta jakelutyöstä! Hakijalta lisäksi odotamme hyvää fyysistä terveyttä ja reilua asennetta. Päivittäinen työ alkaa ja päättyy Tampereen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere raskas tavaraliikenne Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi JTV-Partner Oy Y-tunnus 2249818-8 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Enlog Koulutuspalvelut, JTV-Logistiikka, JTV-Rakentajat, JTV-Palveluala, JTV-Teollisuus, JTV-Koulutus, Enlog

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut JTV-Partner Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa