Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

IPP Developer

Wärtsilä

France

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tällä hetkellä haemme reipasta kuorma- autonkuljettajaa Tampereelle asiakasyritykseemme (Enset Oy). Työ on lähetysten toimittamista yrityksiin ja yksityishenkilöille Pirkanmaan alueella. Hakijalla on oltava hyvä Pirkanmaan/Tampereen tuntemus, navigaattori ei ole sitä. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta tai tuntemusta jakelutyöstä! Hakijalta lisäksi odotamme hyvää fyysistä terveyttä ja reilua asennetta. Päivittäinen työ alkaa ja päättyy Tampereen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tampere raskas tavaraliikenne Tampere kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi JTV-Partner Oy Y-tunnus 2249818-8 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Enlog Koulutuspalvelut, JTV-Logistiikka, JTV-Rakentajat, JTV-Palveluala, JTV-Teollisuus, JTV-Koulutus, Enlog

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut JTV-Partner Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus