Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 26.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme Kemissä toimiva Fixus Center ketjuun kuuluva monimerkki huoltokorjaamo. Haemme yrityksellemme autoasentajaa. Työtehtäviin kuuluvat ajoneuvojen korjaus- ja huoltotoiminta. Asentajan on hallittava henkilö- ja pakettiautojen kaikki huollot ja korjaukset. Autojen sähkötyöt ja vikadiagnostiikan tuntemus vaaditaan. Sinulla on oltava paineensietokykyä sekä pitkäjännitteisyyttä. Katsomme eduksesi kaiken autoalaan liittyvän aiemman kokemuksen ja koulutuksen. Toivomme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kemi asennus, huolto ja puhtaanapito Kemi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi JSL Autoservice Oy Y-tunnus 2527825-2 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat)

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Autonasentaja, huoltokorjaamo, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.08.2016 ja sen on julkaissut JSL Autoservice Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus