Duunitori suosittelee
Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Pub Ravintola Rastigaisa Utsjoella hakee reipasta työntekijää yhdistetyllä siivoojan ja kassatyöntekijän työnkuvalla. Tai vaihtoehtoisesti osa-aikainen siivooja. Asunnon hankinnassa avustetaan. Pikaiset yhteydenotot Vuokko Mikkola puh. 040-7008154 tai sähköpostitse vuokko.mikkola@netikka.fi.

Web-osoite: http://www.rastigaisa.net Työnantaja: JPF Palvelut Oy Sijainti: c/o Pub-Restaurant Rastigaisa, Utsjoentie 4, 99980 UTSJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahd.pian Yhteystiedot: Vuokko Mikkola, Puh: 0407008154 Ilmoitus jätetty: 15.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: c/o Pub-Restaurant Rastigaisa, Utsjoentie 4, 99980 UTSJOKI

Yritystiedot

Toiminimi JPF Palvelut Oy Y-tunnus 2223346-2 Toimiala Ravintolat

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

208 000 € -42 %

Liiketoiminnan tulos

20 000 € 211 %

Henkilöstö

1 -3

Liikevoitto-%

10 % 300 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut JPF Palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Utsjoki , osoitteessa c/o Pub-Restaurant Rastigaisa, Utsjoentie 4, 99980 UTSJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa