Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Posti työllistää tänäkin vuonna satoja kausityöntekijöitä ympäri Suomea. Suurin osa työpaikoista keskittyy postinlajitteluun. Postilla on tärkeä rooli suomalaisen joulun onnistumisessa. Suomalaiset lähettivät vuonna 2015 yli 30 miljoonaa joulukorttia. Joulu on myös Suomen suurin pakettisesonki. Kaikkiaan Posti toimitti vuonna 2015 reilut 33 miljoonaa pakettia.

Etsimme joukkomme Uudenkaupungin ja Vinkkilän postinlajitteluun

JOULUTYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtävä on pääsääntöisesti joulukorttien lajittelua. Työ tehdään joko aamu-tai, iltavuorossa. Osa työvuoroista alkaa jo marraskuussa, mutta suurin tarve on joulukuussa.

Menestyt työssä jos olet huolellinen, vastuuntuntoinen ja ripeä. Edellytämme 18 vuoden ikää sekä suomen kielen taitoa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta 13.11.2016 mennessä osoitteessa www.posti.com/tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoesimies Jaana Järnberg sähköpostiosoitteesta jaana.jarnberg@posti.com

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Web-osoite: http://www.posti.com Työnantaja: Posti Group Oyj Sijainti: 23500 UUSIKAUPUNKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 12.12.2016 Yhteystiedot: tuotantoesimies Jaana Järnberg sähköpostiosoitteesta jaana.jarnberg@posti.com Hakemukset: http://www.posti.com/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 23500 UUSIKAUPUNKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Joulutyöntekijöitä postinlajitteluun, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Posti Group Oyj. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 23500 - Uusikaupunki , osoitteessa 23500 UUSIKAUPUNKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa