Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Posti työllistää tänäkin vuonna satoja kausityöntekijöitä ympäri Suomea. Suurin osa työpaikoista keskittyy postinlajitteluun. Postilla on tärkeä rooli suomalaisen joulun onnistumisessa. Suomalaiset lähettivät vuonna 2015 yli 30 miljoonaa joulukorttia. Joulu on myös Suomen suurin pakettisesonki. Kaikkiaan Posti toimitti vuonna 2015 reilut 33 miljoonaa pakettia.

Tampereen Postikeskus on Suomen suurimpia lajittelukeskuksia. Käsittelemme päivittäin huomattavan osan Suomen kirjeliikenteestä.

Etsimme joukkomme postinlajittelu ja -käsittelytöihin

JOULUTYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtävät ja työsuhteiden pituudet vaihtelevat yksiköstä riippuen. Tehtävät voivat olla esimerkiksi selvitystä, käsi- tai konelajittelua. Työ tehdään joko aamu-, ilta- tai yövuorossa. Osa työsuhteista alkaa jo marraskuussa, mutta suurin tarve on joulukuussa.

Menestyt työssä, jos olet huolellinen, vastuuntuntoinen, ripeä sekä omaat reippaan ja positiivisen asenteen. Edellytämme 18 vuoden ikää sekä suomen kielen taitoa.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta 30.10.2016 mennessä osoitteessa www.posti.com/tyopaikat

Jouluna Postin rooli läheisten tavoittamisessa on merkityksellinen jokaiselle suomalaiselle. Työmme mahdollistaa joulupostin perille pääsyn ajallaan. Tänäkin jouluna joulukortit tuovat lämpimiä ajatuksia lähettäjiltä miljoonille vastaanottajille.

Tule tekemään joulu kanssamme.

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Web-osoite: http://www.posti.com Työnantaja: Posti Group Oyj Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.posti.com/tyopaikat Hakemukset: http://www.posti.com/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 14.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Joulutyöntekijöitä postikeskukseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Posti Group Oyj. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa