Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Posti työllistää tänäkin vuonna satoja kausityöntekijöitä ympäri Suomea. Suurin osa työpaikoista keskittyy postinlajitteluun. Suomalaiset lähettivät vuonna 2015 yli 30 miljoonaa joulukorttia. Joulu on myös Suomen suurin pakettisesonki. Kaikkiaan Posti toimitti vuonna 2015 reilut 33 miljoonaa pakettia.

Seinäjoen postikeskus työllistää n. 100 henkilöä. Etsimme joukkoomme nyt postinkäsittelytöihin

JOULUTYÖNTEKIJÖITÄ

Työ käsittää erilaisia postin lajittelutehtäviä. Työ tehdään joko aamu-, ilta- tai yövuorossa. Osa työvuoroista alkaa jo marraskuussa, mutta suurin jouluavun tarve ajoittuu viikoille 50 ja 51.

Menestyt työssä, jos olet huolellinen, vastuuntuntoinen, ripeä sekä omaat reippaan ja positiivisen asenteen. Edellytämme 17 vuoden ikää (yövuorossa 18) sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 30.10.2016 mennessä osoitteessa www.posti.com/tyopaikat.

Jouluna Postin rooli läheisten tavoittamisessa on merkityksellinen jokaiselle suomalaiselle. Työmme mahdollistaa joulupostin perille pääsyn ajallaan. Tule tekemään joulu kanssamme.

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Web-osoite: http://www.posti.com Työnantaja: Posti Group Oyj Sijainti: 60110 SEINÄJOKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.posti.com/tyopaikat Hakemukset: http://www.posti.com/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60110 SEINÄJOKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Joulutyöntekijöitä postikeskukseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Posti Group Oyj. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60110 - Seinäjoki , osoitteessa 60110 SEINÄJOKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa