Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Posti työllistää tänäkin vuonna satoja kausityöntekijöitä ympäri Suomea. Suurin osa työpaikoista keskittyy postinlajitteluun. Postilla on tärkeä rooli suomalaisen joulun onnistumisessa. Suomalaiset lähettivät vuonna 2015 yli 30 miljoonaa joulukorttia. Joulu on myös Suomen suurin pakettisesonki. Kaikkiaan Posti toimitti vuonna 2015 reilut 33 miljoonaa pakettia.

Etsimme joukkomme

JOULUTYÖNTEKIJÖITÄ asiakaspalvelutehtäviin 21-osastolle.

Asiakaspalvelu työhön kuuluu mm soittaminen asiakkaille ja lähetysten käsittelyä terminaalissa (keräily, hyllytys)

Työaika päivä- sekä iltavuorona aikavälillä 7:00-21:00.

Menestyt työssä jos olet ulospäinsuuntautunut, huolellinen, vastuuntuntoinen ja ripeä. Edellytämme 18 vuoden ikää sekä suomen kielen taitoa.

Lisätietoja sähköpostilla: risto.varis@posti.com

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta 06.11.2016 mennessä osoitteessa www.posti.com/tyopaikat

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Web-osoite: http://www.posti.com Työnantaja: Posti Group Oyj Sijainti: 01530 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 05.12.2016 Yhteystiedot: risto.varis@posti.com Hakemukset: http://www.posti.com/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01530 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Joulutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Posti Group Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01530 - Vantaa , osoitteessa 01530 VANTAA .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa