Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme Pallakselle Joulupukin Muoria. Työnkuvanasi on toimia Joulumuorina iltapäivän teehetkessä, jolloin muori tulee tervehtimään asiakkaita n. tunnin ajaksi Pallakselle. Muori kulkee pöydästä pöytään ja tervehtii kaikkia asiakkaita ja tarjoilee piparkakkuja. Muori juttelee, on iloinen, helposti lähestyttävä ja leppoisa. Vierailupäiviä on kaksi kertaa viikossa joulukuun ajan ja kaikkineen aikaa menee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Muonio matkailualan asiakaspalvelu Muonio matkailualan asiakaspalvelu matkailualan asiakaspalvelu Muonio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Joulumuori, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99330 - Muonio .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa