Duunitori suosittelee
Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme Pallakselle Joulupukin Muoria. Työnkuvanasi on toimia Joulumuorina iltapäivän teehetkessä, jolloin muori tulee tervehtimään asiakkaita n. tunnin ajaksi Pallakselle. Muori kulkee pöydästä pöytään ja tervehtii kaikkia asiakkaita ja tarjoilee piparkakkuja. Muori juttelee, on iloinen, helposti lähestyttävä ja leppoisa.

Vierailupäiviä on kaksi kertaa viikossa joulukuun ajan ja kaikkineen aikaa menee n. muutama tunti per vierailu, sisältyen pukeminen ja meikkaus sekä esiintyminen.

Alan koulutusta tai aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Jos olet puhelias, lapsiläheinen, joustava ja ennakkoluuloton uusia tehtäviä kohtaan ja nautit englannin kielen puhumisesta, olet etsimämme henkilö. Vaadimme riittävää englannin kielen taitoa keskusteluihin ulkomaalaisten asiakkaiden kanssa sekä uskallusta heittäytyä ja esiintyä. Maskeerauksella ja roolivaatteilla nuorestakin saadaan vanhan näköinen. Roolipuku on ja apua meikin tekemiseen annetaan.

Web-osoite: http://www.laplandstaff.fi Työnantaja: Lapland Staff Oy Sijainti: Pallastunturi, 99330 PALLASTUNTURI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: joulukuun alussa 2016 Yhteystiedot: Tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen info@laplandstaff.fi Hakemukset: http://laplandstaff.likeit.fi/apply/6649292 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 23:05 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pallastunturi, 99330 PALLASTUNTURI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Joulumuori, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Lapland Staff Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 99330 - Muonio , osoitteessa Pallastunturi, 99330 PALLASTUNTURI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa