Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HAETAAN JOULUKUUSEN MYYJÄÄ HELSINKIIN, ESPOOSEEN JA VANTAALLE! Tarjolla on hyväpalkkaista työtä reippaille, luotettaville ja myyntihenkisille esim. opiskelijoille. Myyntiaika on 16.12 - 23.12.2016, työtunteja yhteensä 69h. Palkka koko ajalta on 690€. Myyntityö on mukavaa ulkotyötä, kun olet pukeutunut lämpimästi ja samalla voit nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Kuusta tullaan ostamaan iloisessa jouluhengessä, joten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Joulukuusen myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut JK-Market. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus