Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jouluun ja joulupukkeihin erikoistunut ohjelmatoimisto Joulu Suomi etsii joulupukkiesiintyjiensä joukkoon uusia ammattiesiintyjiä joulukaudelle 2016 viemään hyvää joulumieltä kaikenikäisille ihmisille erilaisiin tapahtumiin. Tarjoamme joulupukkeja mm. kauppakeskuksiin, tavarataloihin, marketteihin, yritysten tapahtumiin sekä yritysten pikkujouluihin ja joulujuhliin, päiväkoteihin ja vanhustenkoteihin. Joulupukkimme alkavat esiintymään erilaisissa tapahtumissa 19.marraskuuta alkaen. Yleisimmät joulupukkiesiintymiskeikat ovat 6-8 tunnin päiviä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile eri hakusanoja.

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi joulu suomi Y-tunnus 1864309-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markettijoulupukki, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Joulu Suomi. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus