Duunitori suosittelee
eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Jouluun ja joulupukkeihin erikoistunut ohjelmatoimisto Joulu Suomi etsii joulupukkiesiintyjiensä joukkoon uusia ammattiesiintyjiä joulukaudelle 2016 viemään hyvää joulumieltä kaikenikäisille ihmisille erilaisiin tapahtumiin. Tarjoamme joulupukkeja mm. kauppakeskuksiin, tavarataloihin, marketteihin, yritysten tapahtumiin sekä yritysten pikkujouluihin ja joulujuhliin, päiväkoteihin ja vanhustenkoteihin. Joulupukkimme alkavat esiintymään erilaisissa tapahtumissa 19.marraskuuta alkaen. Yleisimmät joulupukkiesiintymiskeikat ovat 6-8 tunnin päiviä marketeissa. Kauppakeskus- ja markettijoulupukkitoiminta painottuu viikonloppuihin ja erityisesti lauantaipäiville, mutta jouluaaton lähetessä myös arkipäiväesiintymisiä tulee. Iltaesiintymisiä voi olla mm. päiväkodeissa ja pikkujouluissa.

Haemme joulupukeiksi esiintymistaitoisia, sanavalmiita ja huumorintajuisia henkilöitä. Edellytämme joulukauden tapahtumissa ennen varsinaista jouluaattoa esiintyviltä joulupukeiltamme esiintymiskokemusta tai esiintymisalan koulutusta tai työkokemusta lasten parissa. Laulutaito ja mahdollisesti jonkin musiikki-instrumentin hallinta on hyvä mainita hakemuksessa. Laulutaito ei ole kuitenkaan välttämätöntä suurimassa osassa joulupukin työtehtäviä, kuten marketti- ja kauppakeskuskeikoilla.

Mainitsethan hakemuksessasi myös kielitaidosta. Sujuvalle ruotsinkielen ja englanninkielen taidolle saattaa löytyä käyttöä.

Ohjelmatoimisto Joulu Suomen kauppakeskus- ja markettijoulupukit toimivat laajemmalla alueella pääpainotteisesti Etelä-Suomessa: Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Lahden seudulla, Jyväskylän seudulla, Turun seudulla sekä satunnaisesti myös muualla Suomessa, joten valmiutta pitkiinkin työmatkoihin pitäisi löytyä (julkisella liikenteellä tai omalla autolla).

Joulupukkimme saavat ohjelmatoimisto Joulu Suomelta käyttöönsä joulupukinasut ym. tarvikkeet.

Kirjoita hakemukseen otsikoksi "Markettijoulupukki".

Web-osoite: http://www.joulupukkeja.vinland.fi Työnantaja: Joulu Suomi Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 19.11.2016, Esiintymiskeikkoja sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Email: joulupukkeja@vinland.fi www.joulupukkeja.vinland.fi Hakemukset: Hakemukset emailitse: joulupukkeja@vinland.fi Liitä mukaan CV. Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 17:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi joulu suomi Y-tunnus 1864309-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Markettijoulupukki, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Joulu Suomi. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa