Duunitori suosittelee
Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Order Managers for Contract Closure

Adecco Finland

Finland

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Joroisten sivistystoimi julistaa haettavaksi 28.10.2016 mennessä työpajan pajaohjaajan tehtävän. Työsuhde on vakituinen. Palkkaus määräytyy sovellettavan kunta-alan sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee myös esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Joroinen musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Joroisten kunta Y-tunnus 0207112-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pajaohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Joroisten kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joroinen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus