Duunitori suosittelee
Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Joroisten sivistystoimi julistaa haettavaksi 28.10.2016 mennessä työpajan pajaohjaajan tehtävän.

Työsuhde on vakituinen. Palkkaus määräytyy sovellettavan kunta-alan sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee myös esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote.

Pajaohjaajan tehtävänä ovat vastuualueensa nuorten ja työllistettyjen ohjaaminen, toiminnan suunnittelu sekä toteutus, asiakaspalvelu, töiden vastaanotto ja laskutus, vaarallisen jätteen- ja SER-tavaran vastaanotto, koneiden kunnossapito ja työturvallisuudesta huolehtiminen.

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää vankkaa yksilöohjaustaitoa ja asiakaslähtöisyyttä, soveltuvaa koulutusta tai kokemusta ohjaustehtävistä ja/tai työvalmennuksesta. Odotamme valitulta hyviä ihmissuhdetaitoja, organisointikykyä sekä oma-aloitteisuutta. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, kehittämismyönteisyyttä, sekä innovatiivista työotetta teknisen työn osaamisen sekä käden taitojen lisäksi.

Web-osoite: http://www.joroinen.fi Työnantaja: Joroisten kunta Sijainti: Mutalantie 4, 79600 JOROINEN Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, Sopimuksen mukaan, viimeistään 2.1.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat työpajan esimies Leena Laitinen puh. 040 5400 126 ja pajaohjaaja Jarno Pettersson puh. 040 356 3135 Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118389/fi_FI Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mutalantie 4, 79600 JOROINEN

Yritystiedot

Toiminimi Joroisten kunta Y-tunnus 0207112-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pajaohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Joroisten kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joroinen , osoitteessa Mutalantie 4, 79600 JOROINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa