Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Joroisten sivistystoimi julistaa haettavaksi 28.10.2016 mennessä työpajan pajaohjaajan tehtävän. Työsuhde on vakituinen. Palkkaus määräytyy sovellettavan kunta-alan sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee myös esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Joroinen musiikki- ja viihdealan tehtävät Joroinen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Joroisten kunta Y-tunnus 0207112-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pajaohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Joroisten kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joroinen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus