Duunitori suosittelee
Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Lieksan tehtaallemme LUJITEMUOVILAMINOINNIN ASIANTUNTIJAA Toimit osana tuotanto-organisaatiota. Tehtäviisi kuuluvat laminointiosaston laadusta vastaaminen, toimintatapojen kehittäminen ja parantaminen, laminoitsijoiden koulutus ja tukeminen sekä osallistuminen tuotekehitykseen. Tarvittaessa osallistut myös itse laminointityöhön ja tuotannon suunnitteluun. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin tuotanto-, laatu- kuin myyntiorganisaationkin kanssa, lisäksi vastaat osaltasi toimittajakommunikaatiosta. Tehtävään soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Lieksa määräaikainen Lieksa asiantuntijatehtävät ja konsultointi määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Joptek Oy Composites Y-tunnus 0679933-5 Toimiala Muiden muovituotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, lujitemuovilaminoinnin asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Joptek Oy Composites. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 81720 - Lieksa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus