Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Lieksan tehtaallemme LUJITEMUOVILAMINOINNIN ASIANTUNTIJAA Toimit osana tuotanto-organisaatiota. Tehtäviisi kuuluvat laminointiosaston laadusta vastaaminen, toimintatapojen kehittäminen ja parantaminen, laminoitsijoiden koulutus ja tukeminen sekä osallistuminen tuotekehitykseen. Tarvittaessa osallistut myös itse laminointityöhön ja tuotannon suunnitteluun. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin tuotanto-, laatu- kuin myyntiorganisaationkin kanssa, lisäksi vastaat osaltasi toimittajakommunikaatiosta. Tehtävään soveltuvan teknisen koulutuksen lisäksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Lieksa määräaikainen Lieksa asiantuntijatehtävät ja konsultointi määräaikainen Lieksa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Joptek Oy Composites Y-tunnus 0679933-5 Toimiala Muiden muovituotteiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, lujitemuovilaminoinnin asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Joptek Oy Composites. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lieksa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa