Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

JLL on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö. Yli 60 000 työntekijäämme 80 maassa tarjoavat maailman johtavaa osaamista niin kiinteistösijoittajille kuin käyttäjäyrityksille.
Suomessa JLL on maan johtava toimitilakonsultti. Noin 80 hengen voimin palvelemme suurimpia ja arvostetuimpia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia ja käyttäjäyrityksiä arvioinnin, suunnittelun ja arkkitehtuurin, kaupankäynnin, rakennuttamispalveluiden, liiketilakehityksen sekä vuokrauksen alueilla.
Nyt haemme joukkoomme:

RAKENNUSTÖIDEN VALVOJAA

Olet osaava, vastuuntuntoinen ja haluat edetä urallasi. Toimit joustavasti yhteistyössä sekä asiakkaiden että oman tiimimme kanssa. Hallitset erinomaisesti suullisen ja kirjallisen suomen kielen sekä hyvin englannin kielen.

Edellytämme useamman vuoden kokemusta työmaatehtävistä. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, sekä sujuvaa suullista ja kirjallista esitystaitoa. Soveltuva rakennusalan koulutustausta (Rakennus-insinööri tai Rakennusmestari)

Saat työn kasvavassa, nuorekkaassa ja kansainvälisessä yhtiössä ja hyvän tiimin, jossa voit kehittyä edelleen.

Toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV osoitteella jani.ruotsalainen@eu.jll.com

Web-osoite: http://www.jll.fi Työnantaja: Jones Lang LaSalle Finland Oy Sijainti: Porkkalankatu 13 J, 00180 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jani Ruotsalainen, 040-833 2427, jani.ruotsalainen@eu.jll.com Hakemukset: jani.ruotsalainen@eu.jll.com Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Porkkalankatu 13 J, 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Jones Lang LaSalle Finland Oy Y-tunnus 1961620-0 Toimiala Kiinteistönvälitys

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 870 000 € 14 %

Liiketoiminnan tulos

10 000 € -77 %

Henkilöstö

26 4

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennustöiden valvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Jones Lang LaSalle Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Porkkalankatu 13 J, 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa